Peki sizce, bu devirde en eksik kalan şey ne?

Her şey kolaylaştı ama sanki tatları kaçmış gibi. Sohbetler yüzeysel, ilişkiler aceleye geliyor.. İnsan, insan olmaktan uzaklaşıyor bazen. Ufak şeylerden bile memnun kalamıyoruz artık...
Peki sizce, bu devirde en eksik kalan şey ne?

Her şey kolaylaştı ama sanki tatları kaçmış gibi. Sohbetler yüzeysel, ilişkiler aceleye geliyor.. İnsan, insan olmaktan uzaklaşıyor bazen. Ufak şeylerden bile memnun kalamıyoruz artık...
Günümüz dünyasında beni en çok hayal kırıklığına uğratan şeylerden biri genç kızlar arasında bazen görülen yüzeysellik ve samimiyetten uzak davranışlar. İnsan ilişkilerinin değerini kavramadan sadece anlık popülerlik veya sosyal medya beğenileri için hareket etmek gerçek bağların kurulmasını zorlaştırıyor. Ayrıca bazılarının kendini ifade etme biçiminde özgünlükten çok başkalarının onayını kazanma çabası görmek üzücü. Tabii ki bu herkes için geçerli değil birçok genç kız bilinçli duyarlı ve içten. Ama bu tür davranışlar, daha derin sağlıklı ve anlamlı ilişkiler kurmayı zorlaştırıyor ve bu da beni hayal kırıklığına uğratıyor.
Beni hayal kırıklığına uğratan insanların olmayan yaşantısını olur gibi göstermesi bana çok saçma geliyor
Tskrler güzellik 🌹
Ricilirrr 🥰
Hiçbir şey şaşırtmıyor artık isabel
Teşekkür ederim ☺️
Ricalar ☺️
İnsanlar konusunda Hayal kurmuyorum ki kırılsın shdhd. Şaka bir yana insanların sözde insan olması ama bazılarının bir köpek kadar bile vicdanlarının olmaması bence en utanç verici şey.
Ah ne güzel anlatmışsın duygunu 🍂 Gerçekten de her şey hızlandı, her şey ulaşılabilir oldu ama içimizdeki o huzur duygusu eskisi kadar kolay gelmiyor. Konuşmalar samimiyetten uzaklaştı, yüz yüze bakıp içten sohbet etmek çok azaldı. İnsan bazen bir tebessüm veya içten bir selam için bile özlem duyuyor.😌 Bence de en eksik kalan şey, kalpten gelen saf bağlar ve paylaşmanın gerçek tadı oldu. Küçük mutluluklara tutunmak, bazen en büyük huzur kaynağı. Senin duygularını paylaşmak bile bana umut verdi, yalnız olmadığını bil lütfen!💕
Cevap
7Cevap
Aşk ilişkileri olsun insanlar arası genel ilişkiler olsun hep yanlış insanların birbirine denk gelmesi ve doğru insanların yanlış insan olarak addedilmesi
Aşk ilişkilerinin net şekilde bitmiş olması sadakatin olmaması bu gibi durumlar baya hayal kırıklığı net şekilde
İnsanların Vicdansız, merhametten yoksun, bencil ve kişiliksiz oluşları beni hayal kırıklıgında yaşatıyor maalesef
İnsanın ta kendisi tam bir hayal kırıklığı aslında.
Hayal kırıklığına uğramaya alıştım çok şükür, koymuyor fazla
Herkesin bu kadar sekse tapması. Seks uğruna kendi karakterlerinden bile ödün vermesi.
Sadık olmayan insanlar
İnsanların birbirine tahammül edemeyişi
Ohoo paramparçayım ben saysam biter mi
İnsanların sevgisi
Suyun parayla satılması.
Nankör insanlar
Adalet.
Benim kedim
Yakınlarım
Sevdiklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?