Mesela benim, iyi tanıdığımı zannettiğim çok sevdiğim birini aslında hiç tanımıyor olduğumu öğrendiğim an. Böyle dünyam başıma yıkılmıştı ay değil yıldan fazla olmuştur belki ama hala etkisindeyim.
Sizinde var mı böyle?
Mesela benim, iyi tanıdığımı zannettiğim çok sevdiğim birini aslında hiç tanımıyor olduğumu öğrendiğim an. Böyle dünyam başıma yıkılmıştı ay değil yıldan fazla olmuştur belki ama hala etkisindeyim.
Sizinde var mı böyle?
En büyük hayal kırıklığım şu an hala yaşamak oluyor.. yani bu hayatı. o kadar şeyden sonra bu muydu diyorum. aynı zaman da da geçen yıllarımın boşa harcanması ve bir gün bile istediğim şeylerin gerçek olmaması da var
Ben hastayken bir çok insan iyileşince yapacakları planları anlatıyorlardı. Ben de çocuk gibi inandım. Sonra iyileşince eskisi gibi yalnız olduğumu ve çoğu şeyin acınma duygusuyla yapıldığını gördüm. Yabancı insanlardan çok bunun aile içinden de olması ağır yaraladı. Yıllarım bunu kabullenmekle geçti.
Birini sevmek ve onun beni aldatıp ayrıldıktan sonra bana bir sürü iftira atması. Benim hakkımda insanlara yalan dolan şeyler söylemesi. Bakmayın burada konuştuğuma ama yaşadığım zaman çok zordu.
Cevap
3Cevap
Beşiktaş yeniliyor ya da berabere kalıyor ozaman çok büyük hayal kırıklığı oluyor sayılır dimi bu...
Sen de buna bak hııh ;
x.com/.../1706907220925972861?s=20
Kesinlikle var etkisi geçmiyor zamanla geçer diyorlar 6 yıl olmuş daha ne kadar zaman geçecekse
Benimde etkisinde olduğum kötü bir olayım var
Şu an yok ama eskiden oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?