Kişilik & Karakter Yaşadığınız en büyük hayal kırıklığı nedir? emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim için Beypazarı.. içinde yüksek oranda bor varmış.. Yaşadığınız en büyük hayal kırıklığı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Dünyaya gelmek en büyük hayal kırıklığıdı 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bilim adamlarıda biliyor beypazarının tadının efsane birsey olduğunu nasıl kotuleyelim diye bahane arıyorlar bütün hepsi onlara kalsın diye 😄 0 1 Yorumla emre00488 +1 yıl Bende düşünmedim değil çünkü güzel bir marka. Ama ihtimalde vardır. Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Arkadaşım ama şaşırmadım sonra kuzenimin baya sene sonra denemesi arkadaşına benim hakkımda iftira atması 0 0 Yorumla
Mayarüya Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl En büyük diyemem, hepsi birbirinden büyüktü. 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dünyaya gelmek en büyük hayal kırıklığıdı
Bilim adamlarıda biliyor beypazarının tadının efsane birsey olduğunu nasıl kotuleyelim diye bahane arıyorlar bütün hepsi onlara kalsın diye 😄
Bende düşünmedim değil çünkü güzel bir marka. Ama ihtimalde vardır.
Arkadaşım ama şaşırmadım sonra kuzenimin baya sene sonra denemesi arkadaşına benim hakkımda iftira atması
En büyük diyemem, hepsi birbirinden büyüktü. 😄