"Ümit verip de yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin"?

ARKADASLAR NOLUR CIDDI CEVAPLAYIN CUNKU BENIM CANIM YANDI😭Zamaninda benimle sevgililik seviyesine gelip başka insanlarla da aynılarını yasadigini, birden fazla kişiyle sadece vakit geçirmek için beraber olduğunu öğrendiğim birine yaklaşık 1 senedir ah ediyorum. "Bir gün başka bir kıza, benim ona geldiğim incelikle, onu sevdiğim sekilde bir duyguyla gittiği zaman, ona aynı duygularla gelinmesin, onun da kalbiyle oyuncak gibi oynansın, kırılıp terslensin, dalga geçilsin, işte o zaman aklına ben geleyim, 'ben o kıza böyle yapmistim o yuzden bunlar geldi basima' desin, bana ulaşmak istediği takdirde ben nasıl ona ulaşmaya çalıştığım zaman beni engellediyse, kalbimi kirdigi hâlde, yari yolda birakilan ben oldugum hâlde yine de gidip ona dogum gunu mesaji attigim zaman beni engellediyse, ayni sekilde bir gun bunlari kendisi de yasadigi zaman Allah onu benden helallik almaya muhtac etsin, ama ben ona nasil ulasamadiysam, o da bana ulasamasin ici icini yesin, ahım yakasinda oldugu muddetce hicbir zaman o mutlulugu tadamasin" diyorum. SADEDE GELIRSEM ALLAH ONUN BANA YAPTIGI GIBI KENDISI DE YARI YOLDA BIRAKILINCA BUNU BENIM DE GORMEME IZIN VERIR MI YANI PISMAN OLDUGU ZAMAN AYNILARINI YASADIGI ZAMAN BEN DE BUNU OGRENIR MIYIM
Güncellemeler
1 yıl
Bir de bana "sevgilim olur musun" demisti ama ben daha yeni olduğu için beklemiştim ama florttuk, yani reddetmedim o yuzden gitmedi, en başından böyleymiş o zaten
Güncellemeler
1 yıl
İyi ki henüz kabul etmemişim belki daha kötü olcaktim
"Ümit verip de yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin"?