Masum arkadaşlıklar kaldı mı?

Uzun zamandır kimseyle arkadaşlık kurmuyorum, yaklaşık 8-9 yıldır yapayalnız bir hayat yaşıyorum. Deneyimlerimde hep sevilmeyen taraf gibi hissetmiştim, kendi değerime bile inanamaz oldum. Uzun yıllar boyunca kendime hep bir şeyler katmaya çalıştım, oyun geliştirme, yazılım, yabancı dil, 3B modelleme ve çizim gibi şeylerde bir yerlere gelmeye çalıştım. Ben kendime bir şeyler katarken insanlarla bunları paylaştığımda, en çok sen biliyorsun, en iyisi sensin tarzında cevaplar aldım. İnsanlarla ortak bir şeyler yapmaya çalıştığımda hep başkalarına tercih edildim, bir yandan hayatıma girmiş insanların çoğunun toksik olduğunun da bilincindeyim fakat artık dayanacak gücüm kalmadı. Sırf sosyalleşmek adına saçma canım yerlerde insanlarla muhattap olmakdan canım sıkıldı. Psikiyatriye gittiğimde yaptıklarımı vesaire anlattım ve bana herşeyin normal olduğunu, yanlış bir şey yapmadığımı söyledi. Ben insanlara değer verip seven, düşünen, mutlu etmeye çalışan yeri gelince güldürmeye çalışan biriyim. Mantık üzerine yoğunlaşmış biriyim bazı şeyler bana saçma gelebilir, fikirlerimi insanlarla paylaşabilirim ama bu demek değildir ki onlara hakaret ediyorum veya başka bir şey. Ama insanlar yanlış şeyleri veya gereksiz şeyleri yapmaya da bayılıyorlar. Çocukluğumdan beri karakterimi benimseyemeyip hep iyisi olmaya çalıştığım için kim olduğumu da bilemiyorum artık. Sadece daha iyisi olmaya çalıştım.. Fakat artık yıldım ve dayanamıyorum. Beni kabul edip, sevip, değer verip, saygı duyup aynı şekil karşılığını da alabilecek insanlar neredeler. Dünya ne hale geldi böyle ben çok uzun süredir hayattan kopuk yaşadığım için bilmiyorum neler olup bittiğini. Bu siteye de yeni kayıt oldum bu şekilde derdimi paylaşmak için arkadaşlık kuruluyor mu, bilmiyorum fakat eğer mümkünse tanışıp arkadaş olmak isteyen çok mutlu olurdum. Bu duruma yönelik eğer olursa diye ilgi alanlarım zaten yukarıda yazılı üstüne ek olarak bilgisayarda neredeyse 7/24 aktifim. İlgi alanlarımın büyük kısmını oyunlar kaplıyor fakat her türlü yeniliğe açık biriyimdir, her şeyi konuşabiliriz.

Masum arkadaşlıklar kaldı mı?