Türk erkekleri sizce de toksik değil mi?

Ben almanyada yasıyorum avrupadaki erkekler gerçekten çok farklı türk erkekleri kendini kadından üstün görüyor hayatına biri girse değer vermiyor gerçekten vermiyor ben bi türk olarak söylüyorum bunu kız ilgi beklese para yiyici diyorlar benim erkek kankalarımda öyle arkadaslar sevgiliniz anneniz hayatınız daki kadınlara en kötü özel günlerinde süprizler jestler yapın hadi annenizi kardeşinizi sevmiyorsunuz diye varsayalım ki onları değiştiremessiniz eşiniz ya da sevgiliniz onu siz seçtiniz değer vermiyorsanız neden ilişkidesiniz veriyorsanız neden mutlu etmiyorsunuz bizim erkeklerimiz sadece karışıyor herşeye jestler süprizler yok hediyeyi kendi elinizle de yapabilirsiniz şimdi maddiyata bağlamayın karışma konusunda kısıtlama konusunda aynı araplar gibisiniz ama inanın ki burada her toplumdan insan tanımışımdır araplar gerçekten değer verince o kadını başlarına taç ediyorlar gerek davranış konuşma olarak gerek hediyeler olarak çok yoruyosunuz gerçekten bide şimdi bunların karşılığında siz ne veriyorsunuz alıyosunuz diyenler çıkıyor beyler nezamandır siz prenses oldunuz pardonn? Kadın da bu arada erkeğine evet kibar olmalı nazik davranmalı jest yapmalı ama siz bu ilgisizlikle kadından bisey beklemeyin erkek 10 gelir kadın 1 gider bunun doğası bu biz mi sizi kovalicaz böyle bi dünya yok yani😂 gercekten bizim erkekler turkiyedeki de burdaki de cok egoist kizlar napsa suc bakimli oluruz farkli bakar itici bulurlar cok kendimizle ilgilenmeyiz kezban derler turk erkegini memnun etmek cok zor yabanci taklidi yapin kizlar ilgi cekici bulmasalar dahi ozaman bulurlar ha bu arada yabanci kizlar bunların kahrini asla cekmez herseye karisip kaba konusmalar 0 jest egoist ve geri kafalilar nein 🙅‍♀️ bu arada turkiyede yasayan burada yasayan ayirmiyorum burdakiler de oyle tuhaf turk kizlari de kibar ve asil

Türk erkekleri sizce de toksik değil mi?