Ya ben bi canım yaptım yardım edin 🥹?

Dün gece erkek arkadaşımla konuşuyorduk Siz bir şey kesecek misiniz falan diye sordu ben de evet dedim siz dedim o da evet bizde keseceğiz dedi Ne kadar anlaştılar falan diye sordum 35 dedi Ben de çok fazla değil mi ya dedim Hani kesmek zorunda değilsiniz biliyorsunuz değil mi dedim bunu neden dedim iki hafta önce erkek arkadaşımın babasının telefonu bozuldu Uygun fiyatlı bir telefon bakıyorlardı ben de buldum 6000’e onu söyledim isterseniz alın diye o da hani tek seferde verecek paramız yok şu an dedi o şekilde konu kapandı adamın hala telefonu yok Ya maddi durumları iyi değil anlayacağınız Hani ben de o aklıma geldiği için söylemek istedim çünkü imkanın yoksa günah olmuyor diye biliyorum O da tabii İşte yanlış anladı Yani ben boş konuştum Telefonu suratıma kapattı açmadı bida Sabah işte annesigin bayramını kutlamak için aradım orada telefonu ona verdiler konuştuk işte biraz ağır konuştu bana hani bıktım artık bu tavırlarından ailemi ve beni küçük düşürmeye çalışıyorsun Aynı durumda sen olsaydın ben sana böyle bir şey demezdim Allah kabul etsin der geçerdim Sen de bunu düşünecek beyin yok falan dedi ayrıca bizim ne kestiğimiz nereye ne kadar para harcadığımız seni alakadar etmez sen kim oluyorsun falan dedi ya bu yaptığın gerçekten ayıp İnsanın zoruna gidiyo falan dedi sen beni ve ailemi küçük düşüremezsin beni delirtme vs dedi Ama yemin ederim ben gerçekten küçük düşmek gibi bi niyetle yapmadım Sonra işte böyle konuştu etti kapattı telefonu sonra mesaj attım işte ben konuşalım tekrardan falan diye konuşmak istemiyorum görüşürüz yazdı Birkaç kere aradım tekrar mesaj attım bir daha bakmadı ne yapmam lazım hani nasıl affettirebilirim kendimi çok üzülüyorum gerçekten isteyerek yapmadınm ya

Güncellemeler
1 yıl
Bi canım yaptım yazacaktım çevirmiş kusura bakmayın fark etmedim
Güncellemeler
1 yıl
S. l. k yazacaktım kabul etmedi
Ya ben bi canım yaptım yardım edin 🥹?