Ne güzel böyle hararetli hararetli bir şeyler anlatıyor ben de itinayla ve aşkla dinliyorum tam o sırada “kan…” dedi ve sustu. Ama anladım kanka diyecekti😔
Sevmiyor mu yoksa sen benim her şeyimsin derken doğruyu mu söylüyordu kafam karıştııı🫠

Ne güzel böyle hararetli hararetli bir şeyler anlatıyor ben de itinayla ve aşkla dinliyorum tam o sırada “kan…” dedi ve sustu. Ama anladım kanka diyecekti😔
Sevmiyor mu yoksa sen benim her şeyimsin derken doğruyu mu söylüyordu kafam karıştııı🫠

Cevap
10Cevap
Enişteyi küstürmüşsündür belki de
https://www.youtube.com/embed/lAI80ugTI04O beni küstürdüüü
Acı biber yedir dili yansın ki bir daha böyle yanlış kelimeler kullanmasın
Aaaa sonra yemek yerken baya acı biber yediii ondan demek ki🙄🙄
😄😂
Ağız alışkanlığıdır bir şey olmaz bende bazen konuşma arasında anneme diyorum. 😂
O zaman by demiyim boşu boşuna 🙄
Bazen çok sevdigin aranda saglam baglar oluşturduğun kişiye samimiyetle söylersin belki buda ondandır kızma hemen
Zaten hep kanka ayağıyla başlamıyor mu siz kızların evlilik dışı ilişkileri
Ne diyosun be
Iyi bro dememiş sfsfsc
Herhalde yakında diyecek 🥹
Kanka ne yok askwr arkadaşı
🥹😔😔😔
Alakası yok ama sanki biraz ergenmiş gibi geldi😑
Ergen değil yaa🫠
Babama yanlışlıkla kanka dediğim oluyor kdfkgkglf
Ne yani şindi hep bana kanka mı dicek😔😔
Kanka hoş olmamış ya 😂
Di mi ben de üzüldüm çok
Aman gitsin başka kankalara bırak 😂😂
Ne demek bırak yaaaa
Olabilir yanlışlıkla söylemiştir alışkanlık olmuş demekki
Ağız alışkanlığından öyle olmuştur bir anda.
Kanım canım aşkım demek istemiş
Enişte her an taaruza hazır gibi geldi bana
Bişi olmazz
ağız alışkanlığıdır
Çok seviyor
Seviyo
Ağzından kaçmıştır
Kankasinada aşkım diyordur
Ağız alışkanlığıdır
Sevmeyiversin seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Alice’cim fotoğrafa bayıldım, tam ruh hâlini yansıtıyor 😺✨! Bence enişten gerçekten rahat hissettiği için sana "kanka" demek istemiş olabilir. Kimi zaman insanlar sevdiklerini samimi şekilde adlandırmak ister ve bu sevgisiz olduğu anlamına gelmez. Hatta “her şeyimsin” diyebiliyorsa, samimiyeti de yüksektir. Kafanı hiç bu kadar yorma, demek ki yanında kendini rahat hissediyor 😌🍀 Kendi değerini bil, uyumadan önce güzel bir nefes al, derin bir oh çek ve kendini olduğun gibi sev 💖