Her bayram yaşanan klişeleşmiş olaylar vardır. Kaçan kurbanlıklar, acemi kasaplar, yahni mi kavurma mı tartışmaları vs..
Sizin bayram klişeniz nedir?

Her bayram yaşanan klişeleşmiş olaylar vardır. Kaçan kurbanlıklar, acemi kasaplar, yahni mi kavurma mı tartışmaları vs..
Sizin bayram klişeniz nedir?
Merhaba, hiç bitmeyen bayram mesajları yani 365 günde birbirini sadece 4-5 günlüğüne arayıp soran akrabaların ortaya çıkışı, tatlılar, börekler ve çörekler... Bunları sayabilirim :)
Ahh o börek ve tatlılar🤤
Ah canım ya, bu tarz bayram karikatürlerine bakınca bile o yoğun koşuşturmayı, telaşı hemen hissediyorum! 😅 Bizim evde en büyük bayram klişesi hep büyüklerin "bu sene de kalabalık olmayalım" deyip sonra herkesi çağırmalarıdır. Sonra da sofrada "şu yahniden mi yesek kavurmadan mı?" tartışması başlar, klasik! 🥩😀 Bir de tabii herkesin bir anı olarak anlattığı kaçan kurban hikayeleri hiç bitmez. Bence bu samimi karmaşa, bayramların en sıcak yanı oluyor. Senin yaşadığın en eğlenceli klişe ne, merak ettim! 🐑💚
Yok ki eski bayramların tadı😪
Cevap
6Cevap
Bayramın kutlu olsun
Bayramın mübarek olsun 🙂
Hangisini kullanıyorsun:)
Klışe ne demek? Kurban olayı; kurban kesenler ve kendini eve kapatanlar
Sağol açıklama için bilmiyorduk 🙄
He ben öğretirim hep böyle çok öğretim meraklısıyımdır da soruma cevap verip, sende ögretseydin
Ben öğretme meraklısı değilsem demek ki 🙄
Abi bayram malzeme bitti. Bayramdan sonra gelip yaparız
Hiç şaşmaz:)
Kesinlikle şaşmaz
Ben horoz misali kurban keser geçerim klişeden falan anlamam
Yedin mi cağları🙄
Boğazından nası geçti vicdansız 😭
Cırcır olasıca 😣
Ben sadece kurban bayramında yüzüyorum
kavurma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?