Erkekler nasıl hem kadın düşmanı olup, hem de kadın bedenine tapma seviyesinde olabiliyor?

çok fazla görüyorum üstünüze alınmayacaksanız genelleme yapacağım gerçekten çoğusu böyle. kadınlarla ne dertleri olduğunu hala anlayamadım, en basitinden açık giyindi diye bir sürü iğrenç lakap takılıyor, ama iş malum şeye gelince saatlerce yalvarabiliyor, bir diğer versiyonda var en ufak şeyde "erkekler telefon üretti, telefon kullanma, erkek yaptı" mal mısınız olm? cins olarak ayırmayı kesip insan olarak mı baksanız biraz? en ufak kuduruklukta savunmanız bu, baskasısın icat ettiği şey nasıl erkeklerin hepsini ilgilendiriyor ve kendi başarısı oluyor? üstelik o zaman kadın hakları mı vardı? konuşan son nefesini veriyordu, ayak topuğuna kadar kriter seçiyorsunuz, uzun erkek isteyince ağlıyorsunuz, ne şımarıksınız, birde bir erkekle tanıştım bu kadar düştüğünüzü bilmiyordum, adam babalığı sadece malum şey yapmak sanıyor, evin ihtiyacı, çocuğun bakımı, temizlik vs her şeyi karısı yapıyormuş kendisi çalışşa bile karısına ve çocuklarına bir kuruş vermiyormuş, çocuğa sahip bile çıkmıyormuş, valla çok değişik varlıklarsınız, arkadaşlık bile bir birinize verdiğiniz destekle güçleniyor, kadınlara güven olmaz lafını geçmez insana güven olmaz lafını kullanmayı öğren iki cinste mükkemmel değil, bir kaç defa aşk hayatın kötü geçti diye tüm kadınlar kötü olmuyor, kadınlara genelleme yapmayın diyorsunuz siz daha fazlasını yapıyorsunuz.
Erkekler nasıl hem kadın düşmanı olup, hem de kadın bedenine tapma seviyesinde olabiliyor?