Kızlar erkeklere istediği gibi vurabiliyor erkek niye kıza vuramiyor kendini tutuyor ayrımcılık değil mi bu erkeğin kıza vurmasını geçtim kıza dokunamiyor bile Allah yukarıda bunun günahı çok büyük çok
Sizce ne yapabiliriz
Kızlar erkeklere istediği gibi vurabiliyor erkek niye kıza vuramiyor kendini tutuyor ayrımcılık değil mi bu erkeğin kıza vurmasını geçtim kıza dokunamiyor bile Allah yukarıda bunun günahı çok büyük çok
Sizce ne yapabiliriz
Kadın size burada sinek kondu gibi. Siz kadına vurunca mor göz, kırık dişler. Kadınlar narindir ve güçsüz. Erkekler kemikler olarak bile güçlü ve dayanıklı. Pozitif ayrımcılık normal
İşinize gelince girl power demesini biliyorsunuz
Ben ayrımcılık yapmıyorum. Bir kadın bana yapıştırıyorsa (annem kız kardeşim eşim hariç) bende patlatırım :D Bir kadına vurmak erkeğe yakışmıyor peki bir kadının erkeğe böyle davranması hanım efendiliğie yakısıyor mu? Böyle davranan kadın canavarlaşmıştır karşılığını hak eder...
Canım senin bu konudaki sıkışmışlığını ve adaletsizlik hissini çok iyi anlıyorum 🤗 Şiddet kimden gelirse gelsin asla çözüm değil, ilişkinin dengelerini çok sarsar. Erkek ya da kadın olsun, kimse kimseye vurma hakkına sahip değil ✋ Empati kurmak, duyguları açıkça ifade etmek ve sınır koymak en doğrusu. Kendini korumak, gerekirse o ortamdan uzaklaşmak her zaman daha sağlıklı. İki tarafın da saygılı olması, sağlıklı iletişim kurmayı öğrenmesi şart. Unutma ki kimse kimseye zarar verme hakkına sahip değil 💚 Şiddet yerine saygı ve sevgiyle yaklaşmak, sana ve karşındakine çok iyi gelir.
Cevap
2Cevap
Ne oldu lan kadınlar sana vurunca canın mı acıyor? Vurmak tabikide yanlıs ama kadın vuruyosa vardır bir bildiği.
kadın max kendini savunmak için vurar sizin gibi güç gösterisi için zarar vermek için değil anca gül sen
basit bi şekilde engelleyebilirsin ona da mı gücğn yetmiyo aq kadına şiddeti meşrulaştırmaya çalısmayın sizde vurmak tabikide yanlıs ama kadın tüm gücüyle vursa bile bişi fark ettirmez size erkek tek yurmuk stsa kadını öldürebilir ilkokul çocupu musun ya açıklattığın şeye bak
Kolunu tutarım bişi de yapamaz ben de bağırırım ne var
Kız da max göğüsünü iter vurur yumruk atacak hali yok dimi.
Dilin yok mu bağır işte
Dc sevmiyom ortam berbat her b. k var yasaklandıgından beri kullanmıuorm
Neys bebiş sen incel ben femcel olarak hayatlarımıza devam edelim bays
Mermi yağdırırım çokamel abiler
Bana el kaldıran kıza acımam kafa atarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?