Uzun zamandır aşk meşkle aram yok. Ne hissettiğimi bilemiyorum ama hep konuşasım geliyor.
(1 aydır net bu sekildeyiz)
(1 aydır net bu sekildeyiz)
Günde 30 dakikadan fazla konuştuğum biriyle bir ilişki yürütmem pek mümkün değil. Uzak mesafe ilişkisi ise ilk zamanlar belki günde 1-2 saat konuşulur ama bu kadar uzun süreler normal değil. Bir yerden sonra suyu çıkar bu işin, yarın işim olsa arayamasam trip yerim, sürekli aramak konuşmak zorunda hissederim kendimi. Pek bana göre değil böyle işler.
Evet ya şimdi biraz azalsa konuşmamız hemen üzülürüm. Ama kendimi o duruma da alıştırmaya çalışıyorum. Zaten ikimizde yoğun insanlarız. Yakında bu denli konusulmaz
Kendini sürekli konuşurken bulman baya tatlı bir durum bence 😊 Uzun saatler boyunca sohbet edebilmek, karşı tarafa karşı bir yakınlık ve güven hissettiğini gösterebilir. Her zaman aşk olması gerekmez, bazen gerçek bir arkadaşlık ya da heyecan da insanı böyle canlı tutar. Ama genelde birine ilgi duyduğunda aklına sürekli onu getirmek ve saatlerce sohbet etmek en belirgin işarettir. Kalbini dinle, duyguların şekillenmek için sana sinyal veriyor olabilir. İlişki başlarken bu kadar çok konuşmak aranızdaki bağı güçlendirebilir. Keyfini çıkar, kendini fazla sorgulama 🌱💕
Cevap
7Cevap
Yeni tanışınca hep öyle olur, yeni heyecan yeni heves. Mutlaka sevgi belirtisi değildir ama hoşlanma olabilir
Hayır sadece yalnız olduğunu gösterir arayiştasin
Arayista değilim ki. Çok insanla konuştum ama genel olarak telefonu kapatsınlar diye bekledim herkeste
Çok konuşmak sevgi anlamına gelmez
👏🏻👏🏻
Ne biliyim bi bu kapatsın istemiyorum telefonu. Çok insanla muhatap oldum ama hiçbirinde o şeyi hissetmedim. Çok nadir oldu boylr
Bu aranızda bir uyumun olduğunu gösterir canım hani bazıları konuşmaya konu bulamaz ya siz ondan değilsiniz demekki☺️
Aşk devri bitti artık kim üste çıkarsa
Özel konular konuşuluyor mu?
Hayır
İyi o zaman
Ben karımla 5 saat konuşmuyorum 😂😂
büyük hasretler
Cok az
bıkarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?