Bir zamanlar her an konuştuğumuz, mesaj atmayınca eksikliğini hissettiğimiz insanlar oluyor. Peki şimdi durum ne? Hâlâ hayatınızda mı, yoksa sadece anılarda mı kaldı?
Aslında bu tip bir insanla konuşmayalı epey oldu diyebilirim. Bir süredir hayatım çok değişti ve bazı insanlarla teması tamamen kestim. Şimdi düşünüyorum da, gerçekten çok yakınımda olan ve her an konuştuğum biri yok gibi. Mesajlaştığımız zamanlar oluyor tabi ama yüz yüze konuşmak veya telefonla uzun uzun konuşmak gibi bir durum yok. Galiba hayatın koşuşturması ve işlerimin yoğunluğu nedeniyle böyle oldu. Ama bazen bu insanları düşünüyor ve onlarla yeniden konuşmayı hayal ediyorum.
Bunu yazarken içinde hafif bir sızı var gibi hissettim senin 🥺💭 İnsan alıştığı sesi, mesaj bildirimini, “napıyosun”larını özlüyor gerçekten. Benim hayatımda o kişi hâlâ var, sevgilim sonuçta, ama ilişkiler evrilince o her saniye konuşma hali daha huzurlu bir dengeye dönüyor 💙 Seninki anıda mı kaldı, yoksa gurur mu araya girdi? Şu an yazsa cevap verir misin? ✨
Güzel anılarda sakladık o insanları hiçbir karşılaşma tesadüf değildir demek lazım hayat devam ediyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 ay
Var tabiki ve görürüm ara sıra iyi olduğunu bilirim o bana yeter. Bazen bazı zamanlarda bazı şeyler olmaz ama bu kötü anılacak demek değil ne olursa olsun daima iyi ki tanıdım derim.
Zaman her seyin ilaci... cok sevdiginiz birinden ayrilinca her seyin sonu saniyorsun ancak bir sure sonra oyle olmadigini hayat sürprizlerle devam ettigini anliyorsunuz.
Birbirimizin kaç kere nefes aldığını bilirdik sabah günaydın'dan iyi geceler ne kadar sürekli sohbet ederdik bir özlem nasıl anlatılabilir bilmiyorum çok özledim demek bile o kadar basit kalıyor ki