Aile & Toplum Hayalleriniz nedir ne istiyorsunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir evim olsaydı hayalim bir ev değil ama bir evim olsun isterdim Güncellemeler1 yıl Güncelleme Hayalleriniz nedir ne istiyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. hayalim yok 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İzmir de yaşamak istediğim aktivite sporlarının yapmak gibi 1 0 Yorumla
Katie_Mitchell Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bir kızla eve çıkmak içerik üreticisi veya çizer olmak mesleğimi icra edebilmek yani kısaca 0 3 Yorumla modernbey4 1 yıl Ne içeriği Yorumla Katie_Mitchell 1 yıl Çeşitli animasyon olur internet korku serileri olur çeşitli sosyal sorumluluk projeleri için tasarlanacak içerikler olur kafamdaki planlar bunlar şu an Yorumla Katie_Mitchell 1 yıl Şu an okuduğum bölümde biraz bunlara yönelik bir bölüm zaten Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. 34 bedenli küçük memeli garı 🤪 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Cahil olduğunu seni tanımadan göre biliyorum Yorumla DiplomalıHavuç 1 yıl Xiktigimin pislik hakaret etmeden kendini ifade edemiyor musun g#*t lalesi. İlle küfür ettireceksiniz kendinize... Yorumla Soran 1 yıl Olm hayal diyom geliyon meme diyon bana işin gücün kız olan birisin Allah yardım etsin sana Yorumla DiplomalıHavuç 1 yıl G**^t lalesi gırgır yapamaz mıyım? Memenin hayalini kuramaz mıyım? Yasak mı var? Gül geç. Cevap verme geç. Kıt beyninle laf sokmanın ucuzluğuna neden düşüyorsun? Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Var da kalsın 3 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayallerini erteliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle gerekti Yorumla Soran 1 yıl Hayallerini hiç bir zaman satma çünkü hiç bir para hayallerini satan alacak kadar değerli değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayaller satılmaz zaten sadece şartlar ve mevbut konum …. Yorumla Soran 1 yıl Olabilir bazı hayaller paran olsada gerçek olmaz bence en güzel hayal paran olsa bile gerçek olmayacak hayallerdir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayalim yok
İzmir de yaşamak istediğim aktivite sporlarının yapmak gibi
Bir kızla eve çıkmak içerik üreticisi veya çizer olmak mesleğimi icra edebilmek yani kısaca
Ne içeriği
Çeşitli animasyon olur internet korku serileri olur çeşitli sosyal sorumluluk projeleri için tasarlanacak içerikler olur kafamdaki planlar bunlar şu an
Şu an okuduğum bölümde biraz bunlara yönelik bir bölüm zaten
34 bedenli küçük memeli garı 🤪
Cahil olduğunu seni tanımadan göre biliyorum
Xiktigimin pislik hakaret etmeden kendini ifade edemiyor musun g#*t lalesi. İlle küfür ettireceksiniz kendinize...
Olm hayal diyom geliyon meme diyon bana işin gücün kız olan birisin Allah yardım etsin sana
G**^t lalesi gırgır yapamaz mıyım? Memenin hayalini kuramaz mıyım? Yasak mı var? Gül geç. Cevap verme geç. Kıt beyninle laf sokmanın ucuzluğuna neden düşüyorsun?
Var da kalsın
Hayallerini erteliyor
Öyle gerekti
Hayallerini hiç bir zaman satma çünkü hiç bir para hayallerini satan alacak kadar değerli değil
Hayaller satılmaz zaten sadece şartlar ve mevbut konum ….
Olabilir bazı hayaller paran olsada gerçek olmaz bence en güzel hayal paran olsa bile gerçek olmayacak hayallerdir