Benimkisi ayna gibi gözleri ay gibide gülümsemesi olan ipekten elbiseli bir kadınla birlikte olmak 4 kıta gezdim maalesef bu hayallerim sadece hayalde kaldı çokmu şey istedim tanrıdan beni canı gönülden sevecek bi kadın bu özelliklere zaten sahiptir benim için ha buldukmu seveni yok beni sadece anam seviyor 🥲🥲 kahretsin kara kedi gibiyim gören kaçıyor gören taşlıyor benim hayaller ucuz ama pahallı forum siz dökülün birazda…
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mutlu huzurlu bir hayat sevdiklerim ile
Seninkide hayalde kaldı o zaman desene 😆😆 aynı ben
Allahtan ümit kesilmez
Seni çok merak ettim valla çirkin mi görüyor insanlar seni
Yok bakımlı birisiyim ya çirkinlikten değil nasibim kapalı ağzım lafta yapar ama kutuplarım erkekler hariç karşı cinsle asla tutmaz kader utansın 😆
Kısmet
Pardon kısmet doğru 😆😆 neyseki ne nasip ne kısmet ikiside yok bende tanrı sağolsun çubuğu 0a çekmiş 😆🤣
Öyle deme bende gayet güzel bir kız olmama rağmen reddediliyorum nedem olduğunu bilmiyorum
Sen iyi reddedilme safhasına gelebiliyorsun ben arkadaşlık bile kuramıyorum kadınlar ile bilmiyorum kutbum çekmiyo yani
Değişik
Sen neden reddediliyosun belki çözüm buluruz çözülebilicek bir durum ise
Bilmiyorum buluşma veya buluşmalar iyi geçiyor sonra arkadaş kalalım ya da ilişki düşünmüyorum diyorlar
Bence kızsın buluşmaya falan gitme gidiyosun ya ilk baştan değerini bilmiyolar benim kanaatimce erkekler soğuk rüzgarlardan hoşlanır (ben hariç) yani az iyi davransan hemen kendini çıkmazda bulursun
Nerede yaşıyorsun bu arada şehirsel bi durumda olabilir 😆
Mesela bir çocukla 4 5 kez buluştuk 2 ay kadar sonra ilişki düşünmüyorum arkadaş kalalım dedi şimdi mi aklına geldi istemediği
İstanbul
Ah ah benim muhabbetin aynısı sendeki pozitif enerjimizi karşı tarafa veremiyoruz biz sorunumuz bu o yüzdende kaybediyoruz
Bende samsunda debeleniyorum 😆😆(yaşamıyorum debeleniyorum doğrudur)
Yok aslında gayet sıcakkanlıyım buluşmada falan gülüp eğleniyorum karşı tarafada neşe veriyorum
Yok canım öyle değil ya bi yazı okumuştum ben aşk ilk görüşte kalbin cız etmesi şeklinde oluyormuş bunu yaşamamızın sebebi karsı tarafın bize istemsizce veya isteyerek aktarılan pozitif enerji imiş ilişkilerin devamlılıği için bunu karşı tarafa hissetirmemiz gerekliymiş ama bu fiziksel olarak yaptıklarımız ile olan bir durum değilmiş
Yani bu telepatik bağ şeklinde bir şey göz teması olur doğallık olur hani bu gibi şartlarla sağlanan bi enerji türü
Bilmiyorum ama bilmiyorum kader kısmet artık umudum da yok çünkü bu 2 ay görüştüğüm çocuktan bayağı hoşlanmıştım ama istemedi
İlk istek atan yazan görüşmek isteyen oydu
Amacı seninle baskasini kiskandirmakta olabilir yani çok neden aramana gerek yok altinda ya iyi biri olsaydi bırakmazdı iyi ki onunla değilsin böyle düşün
İstek attım istersen gt yapabilirsin kafamiza takılan sorunlarda birbirimize yardımcı olabiliriz
Takipten de çıkmış numaramı da silmiş
Yanlış bir şey yapmadığından eminsen eğer emin ol seninle menfaati için takılmış yani ciddi düşünmemiş sende onu düşünme bana kalirsa olmazlarda vardır bu dünyada :(
Haklısın zaten yanlışım olsaydı o kadar süre görüşmedik benimle
Doğru insanlar herzaman çıkmazlar karşımıza hayat bi sınav olduğu içinde bu yanlış insanlar sınav olurlar bize bazen zorlanırız geçmekte bazende geçemeyiz bu sınavü ama kendini emin olmadığın hiçbir duyguya kaptırma dünya insan cehennemi burada doğru insanı bulmak çok kolay ama bi o kadarda zor
Haklısın
Belki o doğru kişi sana çok yakındır hissetmek lazım içimizdekileri bazen
Belkide ama o his yok şu an
Belkide birileri şans bekliyodur çevrende şüpelendiğin birisi var mı bakısindan konuşmasından şüphe ettiğin
Yazan çok varda benim görüşesim yok
İnternetten değil ya realizmden bahsediyorum çevreden burdan bende yazıyorum herkes yazar zaten gerçek hayatta var mı 😆😆
Var hatta görücü falan geldi ama reddettim
Hmm o zaman senin sorun belli nasibi elle itmek gibi zor beğenen birisin şartların ve kriterlerin çok ağır bunları karşılayamayanlar hayatında yer alamıyor anladığım kadarıyla
Tip ya da maddi bir kriterim yok belli bir hedefi olan serseri olmayan karakterli biri
Ama birşeyi unuttun seni çok sevicek birisi olmasi gerekli bence seni sevmeyecek ise çok yakisikli ve efendi olmasının bi manası yok hem senin hemde başkalarının olmamalı hayatindaki kişi kriterlere sadakatide ekleyelim o yuzden (bence) 😁
Onlar zaten olmalı diyerekten söylemedim
Bence sadakat yakisiklilarda olmaz ya hele özgüvenli bi yakisikliysa hiç beklememek yerinde olur
Eli yüzü düzgün olsa yeter
Saçı 3 numara olsa sorun olur mu peki 🤭
O ne oluyor
Yani bu seferlik kelden hallice saçını kestirmiş bir kişi
Bilmsm
Özelden atayım stili istersen
Akla gelmiyor hiçbir şey
abi ampülün sönmesi de içinden gercek olsun biktik bu malum siyasilerden 😃😃
Dram
Kısa ve şifreli bir cevap oldu bu biraz
Kabul mü
Tarlanın arabanın tapusuna imza atmiyor isem kabul