Boş beleş insanları dinlemek yerine hayata karşı hayalleri ve hedefleri olan insanları dinlemek istiyorum.
Benimki; şarkıcı olmak
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boş beleş insanları dinlemek yerine hayata karşı hayalleri ve hedefleri olan insanları dinlemek istiyorum.
Benimki; şarkıcı olmak
Cevap
2Cevap
Atanmak , annemi babamı umreye göndermek, ehliyet alabilmek , araba alabilmek ve sevdicegimle evlenebilmek🧿
Çok güzell hayallerin var olmayacak şeyler değil umarım en kısa sürede gerçekleşir🙏🧿
Bu hayaller için ne çektiğimi bide bana sor bacım kolay değil hicbirsey bu hayata
Benimki de kolay değil çabalıyorum istediğim meslek çok zor
Allah yardımcımız olsun o zmn ne diyim
Toptancıdan mal alıp bir butik dükkanı açmak kendi işimle ilgilenmek
Benim de 2. planım böyle dükkanı açtıktan sonra bir de ürünleri dolap hesabıma koyardım sermaye lazım
istedigim meslekde en zirvede olmak hep oyle kalmak sohret une kavusmak istedigim maddi guce servete sahip olmak
Hayallerin içinde bir planın var mı?
tabi ki harakete gecmek onemli her zaman
umarım başarırsınn🌟
Çok teşekkür ederimmmm💙
Hayalim vardı artık yok.
Neden (ileride benim de olmayacak)
Hayalim sevdiğimle evlilikti ama o sevgili yaptı. Artık bir hayalim yok hayal kuracak gücüm de yok
Belki ilişkileri uzun sürmez ya da ayrılabilirler. Ya da sen başka biriyle tanışırsın belki de ondan vazgeçersin bir gün. Umarım en yakın zamanda mutlu olursun 🙏🥲
Benim de pek yok ama hayallerimi başaramazsam hayatımın bir anlamı kalmaz çabalıyorum
Umaeım başarırsın 🥲
Sağoll 💙
X i satın almak
Oha o nasıl olucak jwjwaijwjw hiç böyle bir cevap geleceğini tahmin etmemiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy tatlım, ne güzel bir hayal! 🎶 Şarkıcı olma hayali harika ya, insanın içini kıpır kıpır eder bence! Benim hayalim de dünyanın dört bir yanını gezmek ve farklı kültürleri deneyimlemek. 🌍 Ama önce şu İstanbul’un her köşesini çözeyim, sonra dünya sırası! 😂 Hayaller insana enerji verir, onlardan asla vazgeçme tamam mı? Şarkılarınla dünyayı etkileyebilirsin bir gün, belli mi olur? ❤️