Benim hayalim güzel ama yaşayacak ömrüm olduğunu sanmıyorum insan bu kadar erken hayallerini çöpe atmaz dimi atıyoruz gerçekten düşünüyorum sonuna kadar sonra buruşturup çöpe atıyorum " böyle bir dünyada üst üste mucizeler mi yaşanır" diyip bütün hayallerimin altındaki dengeyi bozuyorum her şey anlamını yitiriyor. Benim ruhum da bu kadar karanlıkta işte.
Şöyle 20 yaşındayken gelseydi bu soru bana. 10larca hayalimden bahsederdim. Dünyayı gezmek, çok zengin olup vakıflar kurmak, doğaya ve hayvanlara sahip çıkmak, bla bla bla uzaaar gider. Yaşım daha 30 olmadan şunu anladım. Herkese ve her şeye yetişmeye çalışırken kendime geç kalmışım. Hayat benim isteklerimle veya hayallerimle zerre ilgilenmiyor. O kendi sınırları içerisinde akıp gidiyor. Olacak olan şeyler oluyor olmacak şeyler ise olmuyor. Biz ise düşe kalka bu yolda ilerlemeye çalışıyoruz. Her neyse lafı uzatmayayım. Hayalim artık dünyayı değiştirmek değil, kendimi değiştirmek. Ve mutlu olmak. Fakat mutluluğu hayallerimde değil hayatın bizatihi içinde bulmak ve onunla yaşamak.
Benim hayallerim güzel ama artık yoklar yani sildim bugün varım yarın yokum gibisine yaşıyorum Ama mahşerde Varya bütün hakkımı söke söke acımadan alacam
Onlardan ayrımısın aynı evdemisin ya inan bende çok şeyler yaşadım belli bir yaştan sonra onlar olmayacak bırak onları kendi hayatına bak onlar konuşsun kendi hayatını düzenini oluştur birşeyler yapmaya bak inan bana zor değil bazı şeyleri yapmak sadece çabalamalısın kendini seviyorsan
Beni bana düşman etmişler kırıcı aşağılayıcı sözler ile ve ben bu kafa iki adımlık yol gidemem ayrı değilim okulum da yok işim de yok Yani sıradan gereksiz biri işte öyle düşün
Ne yaptın ki sen ailene de böyle oldu işe gir çalış bir yerlerden başla doğru yaşında yaşında çok küçük insanlar cidden çok acımasız yeri gelir ailenin en kötü sözünü bile özlersin kendin için birşeyler yap
Özgürce hiç bir şey yapamıyorum çalışmak yok mesela Ablalarım geri kafalılar gibi bana görücü ayarlamak ile meşguller tersliyorum hep abilerim zaten gereksiz çoğu
Ya köle olursun ya da kraliçe seçim senin öğren öğrenenler anasının karnında öğrenmiyor videolar var youtubeda bir sürü çok kolay inan bana yapabilirsin
anlatamam bunu çok uzun ama ekonomik özgürlüğünü eline almak istiyorsan dediğimi yap en kısa kestirme bu tabi bir anda olmuyor ama yüksele yüksele gidiyor ya ilerde kazanırsan bir hayır duanı alırım biri önermişti dersin dediğim gibi eğer ki imkanlar kötü ise bence bir an önce araştır ve yatırım yapmaya başla en kolayı bitcoin olayı onu araştır
Belli yaşa gelince hiç hayal kurmuyormussun bunu farkettim Şu an
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayallerin ne? indan hayallerini anlatmamalı…. Hedeflerini anlatır… hayaller zaten gerçek olmiıcakmış gibi fazla güzeldir ama hayat bazen öyledir ki bir bakarsın hayallerden bile daha güzel şekilde gerçekleşir. Karanlıkta gezme çok …