Neden kalbin ona ait olmayani reddettigi icin kendinden nefret ediyorsun ki.
1
23 Yorumla
Soran
1 yıl
Onları masum görüyorum kendimi günahkar mı acaba bilemiyorum
Mizacım bile soğudu son zamanlarda...
Cevap sahibi
1 yıl
En iyi ve temiz insanin bile kusurlari vardir. Cunku her insanin nefsi vardir. Kendini tamamen kapatma. Harama bulasmak istememen cok guzel. Bu donemde senin gibi dusunebilen insan bulmak zor. Bu gunun dunyasini, sart ve insanlarini dusun, ve ona gore kriterler belirle kendine cok zor begeniyorsan eger
Soran
1 yıl
Haklısın tavsiyeler çok uyabilecek akıl ve irade kaldı mı bende bilemiyorum...
Dua istirham ediyorum. Senin gibi harama bulaşmamayı olumlu, önemli gören de az...
Soran
1 yıl
Teşekkürler her şey için
Cevap sahibi
1 yıl
Elbette yeteri kadar akil ve irade kalmis ki bunu sorgulayabiliyorsun. Kendini hic bir zaman 0 da gorme. Her zaman bir baska 1 vardir, baska secenek vardir. Sadece henuz gorememissindir. Rica ederim.
Soran
1 yıl
Güzel tavsiyelerin, rehberliğin şifa gibi geliyor...
Cevap sahibi
1 yıl
Gercek sifanin seni bulabilmesi dilegiyle..
Soran
1 yıl
İnşallah. İstiyorum ki biraz konuşalım ama siz nasıl uygun görürseniz razıyım...
Soran
1 yıl
Bilmukabele bu arada
Cevap sahibi
1 yıl
Bu aralar insanlardan uzak olmayi tercih ediyorum 🤗 Guzel dusuncen icin tesekkur ederim.
Soran
1 yıl
Rica ederim, gönlüm halen sizin muhabbet, tavsiyelerinizi dinlemeyi diliyor
İradenizin sağlamlığı yanında bükülen bileğim ne zaman güçlenir bu şekilde bilemiyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Kendi iradenizi kurmaya basladiginiz gun eminim daha da guclenecektir..
Soran
1 yıl
Kedi taklidi yapsam insan değilde kediyle konuşma niyetiyle muhatap olsanızz
Cevap sahibi
1 yıl
Kalbinizi bu sekilde mi temizlemeyi dusunuyorsunuz? Bir baskasi ile konusmadan once var olan sorunlari once cozebilmeniz gerekir ki, saglikli bir iletisim ve iliski kurabilin. Sizin icin soyluyorum.
Soran
1 yıl
Kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz...
Ancak benim bu kastettiğim yaşadıklarımın en sonuncusu, son görüşmenin üzerinden dahi yıl geçti neredeyse...
Kalbimde zaten kimse yok Kalbimde biri olsun niyetiyle sizle konuşmaktan ziyade, ayrıntısı ile size danışmak istediğim şeyleri aktarmak istemiştim
Beni düşündüğünüz için ayrıca teşekkür ederim, gönlü büyük birisiniz.
her şey için teşekkürler.
Soran
1 yıl
Hem fark ettim ki kalbimden ziyade aklım çok karışık...
Cevap sahibi
1 yıl
Belki de kalbinizi duyamiyorsunuz cunku akliniz cok bagiriyor. Onlarca dusunce ve ses bu karisikliligi yaratiyor. Biraz sessizlige ulasabilirseniz eger, kendi icinizde, belki de bu karisiklik bir son bulabilir.. Zor.. Kolayliklar dilerim.
Soran
1 yıl
Peki 🥹
Soran
1 yıl
Sadece gönül pınarından akan bu naifliğe, inceliğe sevgi ilgi duydum
Canım, içini ne kadar acıttığını hissedebiliyorum 😢 Hepimizin geçmişte yaptığı seçimler sonrası böyle duygular yaşadığı zamanlar olur. Kendine bu kadar yüklenme lütfen. Herkes hata yapar ve bunu değiştirebilmek kalbimizin güzelliğini gösterir. Evlilik konusunda hassas davranmak seni kötü biri yapmaz, sadece kendine ve geleceğine önem verdiğini gösterir. Unutma, sen nasipsiz değilsin, sadece henüz kalbine uygun olanı bulamamışsın. Tevbe ise samimiyetle yapılan bir dönüş demek, içtenlikle pişmanlığını dile getirip affı kendine de verirsen, ruhunda bir hafiflik hissedebilirsin 🍃 Zamanla doğru kişi mutlaka karşına çıkacaktır, umut etmeye devam et ❤️ Kendini sevmeyi, şefkatle yaklaşmayı unutma. Gözyaşların geçecek, hayata yine gülümseyebileceksin.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu saatten sonra kendimi affetmek çok zor gözüküyor...
30 yaşına gelmeden bu ne karamsarlık yav. Dur daha uzun bir yolun var
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ablacım benim ya istemiyorum geç kalmayı
Hayalim, 25 yaşında evlenmek idi maalesef nasip olmadı bir türlü, kalbim sahil sahil gezdi demir atacak liman aramak bazen boğulmaktan daha mı acı diye düşündüm mana aleminde...
En İyi Cevaplar