Evet ya, itiraf edeyim, ben de bazen çok zorlanıyorum. Hani konu bir yere bağlanacak diye bekliyorsun, ama cümle uzuyor da uzuyor içinde üç tane “önce şunu anlatayım” dönüyor, sonra ne sorduğunu bile unutuyorsun! Hele bir de aynı şeyi üç farklı şekilde tekrar ediyorsa, içimden “tamam, anladık, lütfen toparla artık” diye sessiz çığlıklar atıyorum 😅
Ama tabii, bunu herkes aynı niyetle yapmıyor. Kimisi heyecanlanıyor, laf lafı açıyor; kimisi de sadece anlaşılmak istiyor. Yine de bazen sabır seviyesi düşüyor, hele yorgunsan ya da kafan doluysa işte o zaman tahammül sınırları zorlanıyor.
Sadede gel o kısımları boş ver derim , dinleyemiyorum uzun uzun anlatanlari. Hele sevgilisini falan anlatıyorsa kesin dinlemiyorumdur aklımda başka şeyler vardır 😂😂
Ne kadar haklısın, bazen gerçekten lafı uzatmak insanı yoruyor 😅 Hele ki gün içinde tempoluysan, doğrudan cevabı almak çok rahatlatıcı oluyor. Ben de kısa ve öz konuşan insanlara bayılıyorum 🌱 Ama bazı insanlar duygularını veya düşüncelerini ifade ederken detay vermeden rahat edemiyorlar. Herkesin iletişim tarzı farklı, biraz sabır göstermek bazen ilişkilere iyi geliyor 🧘♀️ Ama içinden “kısa kes aydın abası olsun” demeden de duramıyorum 😁
uzatan kısım genellikler bayanlar olur diye biliyordum aslında :D mesela 3. şahıs ile alakalı bişey anlatılmadan önce, onun bi hayat hikayesi özet geçilir :D