Selâmlar!!
Şımarıklık genel mânâda kadınlara yakışsada, bunun ölçüsünü kaçıran günümüzde erkeklerde var. Şımarık insanlara tahammülünüz var mı, erkeklere şımarıklığı yakıştırıyor musunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Şımarıklık genel mânâda kadınlara yakışsada, bunun ölçüsünü kaçıran günümüzde erkeklerde var. Şımarık insanlara tahammülünüz var mı, erkeklere şımarıklığı yakıştırıyor musunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Şımarıklık sadece iki cinse de sevdiklerinin yanında ve kısa süreli yakışıyor. Toplum içinde böyle bir hareket mesela kadınların bebek gibi konuşması gibi şeyler beni irite ediyor. Çok gereksiz ve yapmacık buluyorum.
Kadınlar şımarmasın ya mümkünse. Şımarırsa da dozunu kaçırmasınlar. Çünkü şımarıklık genel olarak çocuklara özgü davranışlar olduğu için kadın yapınca direkt kadınlığı kenara bırakmış gibi oluyorlar. Yakışmıyor. Gerçi şımarık davranan kadınların sayısı neyseki oldukça az. Ciddiyetsizlik ve şımarıklığı çocuklardan taklit ederek çok sempatik olduklarını falan düşünüyor olmalılar 😂😂😂
Yani şöyle bi düşündüm insan sevdiğine karşı şımarır güler eğlenir güzel vakit geçirir diye düşünüyorum. Bazı insanlar var cinsiyet belirtmiyorum buzdolabı gibiler soğuk yani kendisi şımarmaz zaten senin de ilgi gösteresin gelmez onlardan kaçın 😁
Kadını erkeği olmaz bunun şımarmak sadece size has bir durum değil bizde yeri gelirse gayet güzel şımarabiliriz bu kadar cinsiyetçi yaklaşımlar fazla sığ değil mi?
Cevap
17Cevap
Hayır ağızlarına kürekle vurasım geliyor.. Mıçmıç sevgi pıtırcığı gibi dolaşan gevşek insanlardan haz etmiyorum.. Keyifli geceler..
Hayır tahammülüm yok
Erkekler şımarmasın ya mümkünse. Şımarırsa da dozunu kaçırmasınlar. Çünkü şımarıklık genel olarak kadınlara özgü davranışlar olduğu için erkek yapınca direkt erkeksiliği kenara bırakmış gibi oluyorlar. Yakışmıyor. Gerçi şımarık davranan erkeklerin sayısı neyseki oldukça az. Ciddiyetsizlik ve şımarıklığı kadınlardan taklit ederek çok sempatik olduklarını falan düşünüyor olmalılar 😂😂😂😂
Üstüne birde gevşeklik katınca aman ne sempatik oluyorlar sorma.😄😄
Ajskdkfkfkglg Neyseki bu türlerden pek fazla yok. Tek tük araya kaynaşmışlar yoksa karşı cinsten temelli soğuma sebebi 😂😂😂😂😂😂
Kadın veya erkek diye ayırt etmek istemem. Yer, zaman ve doğru kişiye yapılan şımarıklığın adı nazlanmak olur.
Ancak şunu belirtmek isterim ki, sevdiğim insanları ve hele ki aşık olacağım adamı şımartmayı seviyorum 🙂 Şımarıklığı seveceğim adama yakıştıracağımdan da eminin🙂
Her şeyi dozunda yaşayan biri olarak, şımarıklığı abartan tadını kaçıran insanları görmek istemem. Onlar hakkında yorum da yapmam. Çünkü dil, kalbi şekillendiriyor.
Yok. Şımarık insanlardan haz etmem. Hayatımda da, çevremde de öyle insanları bulundurmamaya dikkat ediyorum.
Bir yere kadar
Hayır koca insan olmuş hala 5 yaşında ki çocuk gibi şımarık hareketler etmek itici geliyor bana
Çok güzelse istediği kadar şımarabilir diğerleri şımarmasın yakışmıyor
Şımarık, egolu ve burnundan kıl aldırmaz karakterlere en çok rastladığım alan burası olsa gerek.
Sıradan olmanın hafifliğini taşımalı insan.
Erkeğe ağır olmayı yakıştırıyorum. Sulu, vıcık vıcık erkekleri sevmiyorum. Olgunluk herkese yakışır
Gereksiz şımarıklık gevşeklik sayar cıvık insanlardan uzak kacarım kafa tasıyoruz beton mixeri değil... 🥂
Fabrika ayarlarıyla oynanmamış erkek şımarmaz. Diğerleri şımarabilir. Kadınlara dozunda olursa , yakışıyor o ayrı.
Şımarıklık sadece 1, 2 ,3, 4 yaş grubuna yakışıyor 🤭
kendim de şımarık olmadığımdan nefret ederim etrafımda da yoktur zaten
Şımarıklığa tahammülüm vardır da ego tatmini ile kendini şişiren insanlara tahammülüm sıfır.
Kesinlikle hayatıma sokmam.
Zaten onlarda duymak istediklerini soylemedigimden bana yanaşmazlar.
İnsana yakıştırmam, bunun cinsiyeti yok
Okadar haklısın ki ama toplumumuzun bir çoğu özellikle olgun değiller ve ne istedini bilmiyolar
Şımarık insan iyi olmaz
Şımarık insanları hiiiç sevmem
asla yok git tenhanda şımar tavrımız budur
Ediyoruz ne yapalım🙂🌹
Tahammülüm yok her şey dozunda olmalı..
kimisi iyidir. kimisi pohtur.
Çocuklar şımarır. Büyükler olgunlaşmalı.
Hayır komik duruma düşüyorlar genelde.
Def et gitsin mantığı bu anlamda...
Ne kadında ne erkekde tahammül edemem.
Asla saygısızlara gelemem
ben şımartıyorsam sıkıntı yok
Asla yok
Tahammül edemiyorum
Tahammülüm yok
Yok
Yokkkk
edemem
Azına s. çasım var öyle de yapıyorum.