Şimdi bir çoğunuz "aşk" diyeceksiniz, belki birkaçınız "aşk geçici ve uçucudur, sevgiye dönüştürülmedikten sonra bir anlamı yok." diyecek, belki yaşı biraz oturmuş hanımlardan "annelik" cevabı gelirken, 13 yaşında olup 18 yaşında olduğunu beyan eden beylerden "sex tabii." gibi cevaplar gelecek. Bence hayattaki en güzel duygu, güven. Ruhumuz gibi, gitti mi geri gelmez. Peki ya sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle duygunun tanımını iyi yapmak gerek vücüdun içerisindeki bazı kimyasal olaylar neticesinde bize hissettirdiği ya da yansıttığı hislerden bahsediyoruz bu durumda hayattaki en güzel duygu hepsini kapsayacak şekilde heyecan oluyor yanlız dozaj seviyeleri farklı kimi aşıkken yüksek dozda maruz kalıyor kimisi seks yaparken kimiside farklı şeylr yaparken ancak genele bakınca temeli adrenalin oluyo hangi olay esnasında yüksek doz salgılanıorsa o olay TOP listteki yerini alıyor ve KS de bu soruda karşımıza cevap olarak çıkıyor haha:D
13 Yorumla- +1 yıl
merhabalar. psikoloji eğitimi alıyorum ve psikolojide duygu=heyecan zaten. kelime anlamı olarak türkçe'de tam karşılamasa da psikofiziksel süreçlerde ikisi de aynı şeydir.
- +1 yıl
siz psikologlar her nasıl diyorsa artık ama adrenalin seviyesini en üst düzeye çıkartan his bu sorunun cevabı bu da kişiden kişiye değişir ama en uç noktası kimsenin ulaşmasının mümkün olmayacağı ya da ulaştığını sandığı tanrı olma duygusudur bence
- +1 yıl
ben size akademik olanı söyledim ve evet sonuç herkese göre farklılık gösterir.
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanoğlu nun hayattaki en güzel duygusu HİSSETMEKTİR :))
10 Yorumla
Önceden hayattaki en güzel duygu sorusuna aşk derdım. ama büyüdükçe anladım ki en güzel duygu AİLE. Huzur mutluluk hepsi ailede var.. Annesiyle babası ayrı olan hiç kimse dünyanın en güzel duygusuna aşk demez mesela. Annen baban kardeşlerin akrabalarınla bir aradasın, bu ailedir. Arkadaşlarınla o kadar iyisinizdir ki yediğiniz içtiğiniz ayrı olmaz, bu ailedir. Aşk yaşarsın seversin sevilirsin ama aşkın da en güzeli "aile" olduğu zamandır..
20 Yorumla
Hayattaki en güzel duygu annelikmiş. Anne olan herkes bunu söylüyor.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
136Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılHayatta en güzel duygu kim ne derse desin "özlem" duygusudur.
Hiç evden 1 hafta bile olsun ayrıldın mı.
Erkekler en basiti askerlik için bile olsa en az 6 ay ayrı kalır. Erkek dediğinde duygusuz insan gibi çağrışım yapabilir ama o hasret ve özlem duygusu kavuşana kadar insanı kavurur.
Buluştuğun ilk anı Unutamazsın.21 Yorumla- +1 yıl
ailemden ayrı yaşıyorum esasında eğitim için. 6 ay sonra geldim.
bende inanc diyorum. herseye karsi inanc.. birseye olan inancinizi yitirdiginizde hayattan uzaklasma egleminiz basliyor... bence birseye inanmak, birine inanmak cok guzel bir duygudur. guvendigim daglara kar yagdi sozu surekli hafizamda oldugundan inanmak bambaska birsey...
10 YorumlaAllah sevgisi -Başardıktan sonraki his - Özgürlük kendi imkanlarınla kendi çabalarınla bir yere geldikten sonraki o hissettiğin yüce duygu - Karşılıklı seven kişilerin sevişmesi (seks demiyorum) Bence bunlardan daha güzel duygu yok :) Çocuğum olmadı belki çoğundan güzeldir çocuk duygusu tatmadan bilemeyiz :D
10 Yorumlahayattaki en güzel duygu Мельница - Дороги bu müzikle moskova kızıl meydanda saf gibi dolaşıp hayatı içine çekmektir... tel avive gidip gökdelenlerin arasında denize girmektir.. kişineve gidip yılbaşında sıcak şarap içmektir.. anlatılmaz yaşanır.. aşktan 10 numara 5 yıldız daha çok keyif veren duygulardır bunlar yaşadım yaşıyorum ve biliyorum
10 Yorumla
+1 yılŞu an kadar yaşadığım en güzel duygu, zamanında sevgilimin bana gerçekten severek sarıldığı zamandı. En güzeli sevmenin ve sevilmenin aynı anda olan etkileşimi. Beyinde ayrı bir tarifi mümkün olmayan bir kimya yaratıyor. Biz insanız duygusalız. Geriye ne kalıyor ki, evli olup çocuğum olsa, sanırım eşimle çocuğumun aynı anda sarılması olurdu. Ama annem bambaşka onun sevmesi Dünya'nın hiç bir şeyine değiştiremeyeceğim tek duygu.
10 YorumlaEn güzel duyguyu sevdiğim kız omzuma her başını koyduğunda bana her sarıldığında hissediyorum ben. Gözlerime baktığında, gülümsediğinde hep hissediyorum. Ama bunu nasıl anlatabilirim ki size büyük ihtimal çoğunuz tatmıştır. Tatmadıysanız inşallah tadarsınız :)
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Yaşamadım, cahilim bu konuda belki ama bence en güzel duygu 'annelik'. Düşüncesi bile içimi ısıtmaya, varlığımı anlamlandırmaya yetiyor.
25 Yorumla- +1 yıl
seninde yürüyen bir yapın var sanki @berkaayyy
Mesajı okur ve cevap yazmadan çıkardım belki ama, güven çok güzel cevapmış... Hayran kaldım ve takdir ettiğimi belirtmek istedim sadece...
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler. :)
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılsaglık + para bu 2 si yeter bana... nede olsa dünyaya yalnız geldim yalnız gitcem... tabikide bir es olması beni mutlu ederdi.. ama dedigim gibi ''es '' bu devirde es denilecek kız yok (%70 zekasız..%30 un %20 sinin cıktıgı var kalan %8 inin tipinde degilim kaldı %2 ) zekasız : hakkını koruyaman ve kadın gibi olmayanlara diyorum.. türkiyede kadınların cogu haklarını savunmaz ve herseyi erkekten bekler (hayat boyunca çalısmıstır ama basaramamıstır ise o zekasız degildir)
10 Yorumla Valla en güzel duygu şimdi aşk tabikide tabi çıkma falan değil sen kızı seviceksin kızında seni sevdiğini bileceksin falan çok güzel oluyo o duygu insana yaşama sevinci geliyo yatmadan önce onu düşünüyosun onu düşünerek uykuya dalıyosun farkında olmadan rüyanda onu görüyosun falan çok güzel bir duygu
10 YorumlaBence en güzel duygu. Aksam okuldan çıkan, sırtlarında kendi boylarindaki cantalarla evin yoluna düşen, mavi önlüklü çocukların yerdeki taşa vuracak ve hiç birseyden korkamadan guvenle evlerine gidebilmesindeki özgürlük mutluluktur. Keşke savaşlar hiç olmasa.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünün içine hayranlıkla bakan musmutlu sevgilinin verdiği his, küçük bir çocuğa yardım edince onun için bir şeyler yapınca gözlerindeki mutluluğun keyfi. ibadet edincedeki iç huzur , dini için gerçekten bir şeyler yapmaya uğraştığında tam anlamiyla yapıp yapmadığimi ancak ALLAH bilir o mutluluk ... çok şey var hayat güzel.. güzel bakmayı bilirseniz.. her an:) ..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKuran- ı Kerim anlaya anlaya okumak.. ha birde normal kitap okumak.. Bunların verdiği paha bicilmez keyif♡♡ ailenle aranın iyi olduğun daki sıcaklık..
İyi bir eş olup iyi bir baba olmak sonrada Allah ömür verirse torunlarımı sevmek benim için en güzel duygu çocukları sevmek onların büyüyüp topluma, vatana, millete faydalı insanlar olmasını görmek iyi bir mutluluk olurdu benim açımdan
10 Yorumla
+1 yılnefret bence, insanoğlunun en ilkel duygusu gibi geliyor bana. Sahtesi olmuyor, sevmiyorsan sevmiyorsun, nefret ediyorsan ediyorsun. En gerçek duygu bu bence, ve gerçek olduğundan dolayıda en güzel duygu bence.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbir yere ya da birine kendini ait hissetmek güzel. En güzel demek doğru olur mu bilmem ama, saydığın her şeyden daha az hissedilen bir şey bu... Ait olmak =/
10 Yorumla
+1 yılBen bir cevap vericem igrenc diyenelr olucak ama her insan bunu hergun yasıyor ve o an çok mutlu oluyor sinir stres kalmıor. içten içe kabul edicek yazdıgımı her okuyan. ;
Tuvalette sıkısıklıgınızı giderdiginiz an insanın en rahatladıgı andır bence. en güzel duygu ordadır bence00 Yorumlaözgürlük. hatta dünyanin hic bir parasina degismezsin. iddaya varim
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre en güzel duygu kendi hayatını yaşamak; çocukken hayal ettiğin gibi.. 2. si de çevrende her daim güvenecek bir kaç insan olması bunlar yeterli bence.
10 Yorumla bence hayatta en güzel duygu dönüp geriye baktığında iyi ki böyle yaşamışım diyebileceğin bir yaşantının verdiği huzurdur..
10 Yorumla
+1 yılinsanları mutlu etmek gözlerinin gülmesini izlemek ben bu duygunun üzerine duygu tanımıyorum başkalarının mutluluklarına tanık olmak çok güzel :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Bence aile kurmak
aşk sevgi güven saygı bütün tatlı duyguları esin ve çocukların ile yaşaması bence en güzeli...10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılHayattaki en güzel duygu başınız sıkıştığınızda yardımıza koşan dostların hep yanınızda olduğunu bilmenizdir.
10 Yorumla
+1 yılBen en güzel duygunun ailenden olul icin bir yıl ayrı kadın ve okull bittikten sonra o özlemle ailene kavuştuğunda hissettiğin duugudur o çok duygusal yarı mutlu yarı ağlar durum beni hep etkilemiştir
10 Yorumla
+1 yılZaman Zaman namaz kılıp günahla arama perde koydugum günler aylar oldu. O dönemlerde Allahı hissettim. Ozmn yaptıgım herseyden zewk alıp mutlu oluorum. Ben Allahı hissettiğim anlatdaki duyguyu hic bişiye deişmem müthiş bişi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılThe White Buffalo dinlerlen loş bir ortamda biranı yudumlamak ah tabi birde sigara! Bu harika...
16 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=o5hrbJfzj-E
white buffalo'dan gelsin. - +1 yıl
Teşekkür ederim :) Dinliyor musun yoksa sende :)
- +1 yıl
en sevdiğim parçası bu. arada dinlerim.
- +1 yıl
Bende şunu tavsiye edeyim;
https://www.youtube.com/watch?v=V4jG3QJKYR0
Harikadır.. - +1 yıl
biliyorum bunu. sağolasın.
- +1 yıl
Rica ederim
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. İnsanların duygusunu sorup, gelecek cevapların bazılarını kendince irdeleyip küçük görmen hoş değil..
Bence en güzel duygu vefadır.21 Yorumla- +1 yıl
küçük gördüğümü sanmıyorum. insanlardan gelebilecek cevapları yazdım sadece "seks" bir duygu değil durumdur.
+1 yılHayatta en güzel duygu hayatta bir amacın olduğunu anlamak ve hayatı daha da anlamlandırmaya çalışmaktır bence.
20 Yorumla
+1 yılGüven olmadan ilişki olmaz, sevgi olmadan evlilik olmaz, minnet duygusu olmadan insanlık olmaz, şehvet olmadan cinsellik olmaz, huzur olmadan mutluluk olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı ilkler bu hayattaki en güzel duygudur bence.. Mesela ilk kez öpüşmek, ilk kez el ele tutuşmak, bir bebeğe sarılmak, bir bebekle uyumak, tuzlu kahve :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCocuklarla oyun oynayıp onların dunyasına girmek en guzel duygudur ben kendi yegenimle oynadıgım zaman butun herşeyi unutuyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılen guzel duygu yasamak ıcın sabırsızlandıgım babalık duygusu olabılır..
10 Yorumla
+1 yılEn güzel duygu acı çekmek duygusu. İnsan bir şeyleri kaybettiğini, bir şeylerin ona zarar verdiğini o zaman anlar. İnsan acı çekmezse sevmeyi, mutluluğu öğrenemez ki. 🚬🚬
10 YorumlaCebimde param olmaması
bir cafede menüden fiyatlara bakmak yerine canımın istediğini istemek kadar mutluluk verici ne var bu en basit örnek ya neler neler10 Yorumla
+1 yılAilenle hep bir arada olmanin mutluluğu.
Annesi babasi ayri olan biri olarak soyluyorum ikisini her zaman mutlu ve yanyana gormek benim icin en guzeli olurdu..10 Yorumlabüyük ihtimalle çocuğunu ilk kez kucağına almak diye tahmin ediyorum
10 YorumlaAnnemin ve babamın sağ olduğu düşüncesi geçince aklımdan, gelen o güvende olma hissi
10 Yorumla
+1 yılDuyguda gecici degilmi yazten
ben yine ask diyorum10 Yorumla
+1 yılYaşamak.
Her şeye rağmen nefes alabilmek.
Şimdi içinden yaşamak duygu mu diye düşünüyor olabilirsin.
Düşünme, yaşamaya odaklan.10 YorumlaHer duygu gelip geçiçidir. Ölüm ise bakidir, Ölüm duygusu değişmez keskin bir bıçak gibidir. Üstüne çıkarsan kesilirsin.
10 YorumlaSevdiğim insanların, güldüklerinde aldığım lezzet...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne olmaktır heralde anne değilim ama anne olan arkadaşlarım inanılmaz bir duygu oldugunu söylüyorlar :)
10 YorumlaAllaha karşı kalpten zikir yaparkenki o duygu o hiss mutluluk...
20 YorumlaBence en güzel duygu ailemin yanımda olması beni sevmeleri değer vermeleri başka türlü olamazdı.
10 Yorumla
+1 yılHuzur. Namazdayken alnimin seccade ile buluştuğu anki huzur.
21 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun, Allah kabul eylesin.. ne güzel belirtmişsin..
Adrenalin ki zaten yaşanılan çoğu olayın içinde yer alıyor :) sexin, doğum sancilarinin falan fistan :)
10 Yorumla
+1 yılBence en güzel duygu ve en genel duygu umut. İçinde güneş misali bir umut varsa, her şeye sabredebiliyor, her şeyin üstesinden gelebiliyorsun.
10 Yorumla
+1 yılAslinda her duygu guzeldir ama biz o an o duygunun tadına varamayız
10 Yorumla
+1 yılHer şeyiyle sevmek bir o kadar da sevilmek. Hayatın başka bir anlamı yok
10 YorumlaEn güzel duygu (ama en endişel veren duygu) evlat sahibi olmak, onun sevgisi.
10 Yorumla
+1 yılAşktabii ki dunyanin en guzel duygusu ama ask acisi kadarda aci bisey yok
10 YorumlaGüven kelimesini gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
10 YorumlaAcı. Tatmaktan korkarsın ama tattikca seni hayata oyle bir hazırlar ki diğer tüm duygular senin esirin olur.
10 YorumlaAlarm çalmadan uyanıp alarmın çalmasına daha vardır ya hani he işte o duygu varya hiçbirşeye değişilmez :)
10 YorumlaHayattaki en güzel duygu dertlerden uzak olmaktır benim için. Böyle yaz tatıli gelince hiçbirşey yok, rahatsın, huzurlusun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefes aldığım sürece hissettiğim en anlamlı ve daha sonrasında da pişmanlık duymadığım merhamettir Allah'ın isimlerinden YA-RAUF ve YA-RAHMAN.
20 Yorumla. Aşk felen geçici yav. Bana göre yemek yemek: dusunsene yemek yerkenki aldigin zevki. uyku: Dusunsene uyudugun zamanki o haz. özgür hissetmek: dusunsene ozgursun, istedigin herseyi yapabilirsin...
10 Yorumla
+1 yılSevmek ve sevildiğini bilmek hayatta yaşayabildiğin en güzel duygudur
10 Yorumla
+1 yılBir kızının olmasıdır sanırım. Olmadı daha ama sanırım odur
10 Yorumlagüvenim kırıldığı için güven diyemeyeceğim. şu an öyle 1 duygu hissedemiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem