Sevdiği kişiye değer verdiğinden dolayı üzmemeye çalışan, bir dediğini ikiletmeyen kişidir.
Candır can❤❤
Candır can❤❤
Hanımına önem veren insanlar naziktir, narindir. Bu güzel ama hanımcı denince akla eşine bağımlı, fikirsiz biri gelir. Ve bu kişilik yapısı da bana itici geliyor. Konuşursun ama onun da fikri, duruşu olur. Sürekli gölgen gibi seni takip etmez, haklısın diyip durmaz. Analiz etmeyi, dinlemeyi bilir. Bazen de kendi fikrinde diretir, doğruyu hatırlatır yanlışını söyler.
Kesinlikle katılıyorum sana! Hanımcı erkekler bence tam da böyle sevdiği kişiye değer veren, onu üzmemek için elinden geleni yapan, sözünde duran ve güven veren adamdır. Böyle biri karşısında insanın içi rahat eder, kalbi huzur bulur. “Hanımcı” denince bazen olumsuz bir şeymiş gibi düşünülür ama aslında bu, adamlıkla, saygıyla, sevgiyle ilgili. Karşındakini önceliklendirmek, onu mutlu etmek için çaba göstermek hiç de zayıflık değil; aksine gerçek bir güç ve olgunluk belirtisi. Üstelik böyle bir adam yanında olduğunda, “bu adam beni gerçekten önemsiyor” hissi yaşarsın. O yüzden bence hanımcı erkekler çok çekici, çok değerli. Hem candır hem de güven kaynağı.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Tişikkirler :D
Bu ay olamam 10 gün yokum :D
Evet gayet çekiciyız jdjdj
Mükoo fafsfsc
Teşekkür ederim xd
Ricalar ayın modu 😀
+ Ayın fenomeni hahahah
Hem fenomenliği hem modluğu sonuna kadar hakettin tekrar tebriklerr😇
Teşekkür ederim :Dddjjdjd
Mazoşist olanlar için çekici olmayabilirler sadece 😀
Olması gereken bence bu. Hem kendinin hem erkeğinin değerini bilen kadın için oldukça çekicidir..
Bence hanımcı erkekler çok kıymetli ve gerçekten de çekici olabilir 😍 Çünkü bir insan sevgisini ve saygısını gösterdiğinde o ilişki daha da güzelleşiyor. Empati yeteneği gelişmiş, partnerinin duygularını önemseyen biriyle beraber olmak güven verir, huzur verir. Kimse sürekli tartışan ya da öfkeli bir insanla mutlu olamaz. Kadına saygılı ve değer veren biri yanında huzur bulmak istiyorsan bence aradığın şey biraz da bu. Sevgiyle yaklaşan herkes candır! 💖
Cevap
50Cevap
Hanımcı değil de dediğin kalbiılıktir
Hanımcıyım bende
En güzeli.
Dengeli olan her erkek baş tacı gerisinin boynu devrilsin
Evet kesinlikle çok çekici ve sempatik oluyorlar.. Ve biz bunlara kılıbık değil kalbi ılık diyoruz 🙃
Çekicimi bilmemde içten içe imrendiğim oluyo cunku dikkat ettıgım kadarıyla bayagı mutlu oluyorlar hayatlarında ...
Beni sorarsan bir kadının beni kendıne o derece baglayabılcegını sanmam... ıcımde kafeste tuttuğum bi aslan yatıyo benım..
Bizdir mesela Ahshahsahwhsh Allahtan korkan huzurlu karısından korkan mutlu olur
Evet çekici gelir, detayda dediğin gibi hayal ettim şimdi. 😃😌
Askım valla bu konuda seninle aynı fikirde değilim hiç sevmem o tip erkekleri😅😅
Askım elbette değer versin ama karıcım sultanım evimin neşesi kalbimin sesi demesin 😅😅
Canımsın 😚🌸
Yani şöyle söyleyeyim bence kadınlar pek çekici bulmuyorlar bana kalırsa. Yeri geldimi kadının sözünü az buçuk dinleyip güçlü kararlı erkekler bağımsız erkekleri bana kalırsa daha çekici bulurlar
Neresi çekici olabilir? Her istediğini yapan? Elinde adamı oynatıyorsun? Neresi çekici? Kısaca yöneten olmak hoşunuza gidiyor..
Bir çekiciliği yok söz dinleyen herkes mutlu olur ama ben dinlemem olmam da böyle..
Kadın kadınlığını her zaman bilecek o kadar...
Tabii ki eşine kıymet veren değerini bilen onu dinleyen biri iyidir yani iyi olmalı
Sevdiğinin dediğini değil iyiliğini yapan sağlayan
Hanımcı erkek dünyayı cennete çeviriyor. Tecrübeyle sabit
Hiç sanmıyorum ana kuzusu ya da kılıbıkların çekici olduklarını.
Duygusal ve mantıklı düşünen kadınlara çekici gelmeli
2 taraf içinde öyle olması gerek. Bir insanın sahip olduğu en kıymetli şey aşık olduğu bir eştir
Kılıbık değil de hanımcı yeri geldiğinde inisiyatif alabilenler evet çok hoştur
Erkeklerden hoşlanmıyorum, benim için bir anlam ifade etmiyor.
@ruhumunışığı adlı üye konuya çok güzel açıklık getirmiş. 👏🏻👏🏻
teşekkürler 🧚♀️
@ruhumunışığı Rica ederim. 🙂
Ben çok hanımcıyım ama kırmızı çizgilerim var 😂
Evet çekici. Erkek dediğin hanımcı olur zaten 😂
Erkek dediğin hanımcı olur elbette 😍
Çok çekici.😂 10000000... öndeler
Aynen candır onlar😇🥰
Evettt🥳🥳🥳
Prenses diyorlar şimdi
hanımcı erkek nedir , bu da yeni çıktı
İçerde hanımcı dışarda maço mu olsun peki 😂
Hahaha çözdüm ben sizi ya çok fenasınız siz 😂😂
Bana senin gibi biri denk gelmedi tam tersi değer verdikçe kaçtı bende artık katılaştım...
kadınlar sever hanımcı erkekleri
Gerekirse üzerim.
Bir dediği diğerini tutmuyorsa ikiletirim.
Hanımcılık trend olsaydı diziler filmler sosyal medya layt selamilerle dolar taşırdı
Hanımcı erkekler hep bi adım öndedir sevgilisine değer veren arkadaşım mesela benim gözümde çok değerlidir
hanımcı erkekleri neden serserilerle aldatıyorsunuz o zaman?
Pek de değil bence.
Çok fazla olnasın ya boğar sıkar beni
Kısmen evet kısmen hayır
Hanımcı erkeklere çok yükseliyorum
evet öyleyiz ama kıymetimiz bilinmiyor😡
Hanimciyim aksine bende ilgiden gidiyorlar 😂
Eekek erkek gibi durmali o ne ya 😆
hanımcılık her zaman kazanır
Bana gore degil ben yapamam🙂
Valla hiç rastlamadım bilmiyorum xd
Evet çekici kızlar sever böyle erkekleri 😅
Evet beyci hanımlar da