NEDEN VE BAKIŞ AÇINIZI DA AÇIKLAYINIZ SÜPER OLAN SİZSİNİZ 😉
Hanımcı Erkekler çekici mi?
NEDEN VE BAKIŞ AÇINIZI DA AÇIKLAYINIZ SÜPER OLAN SİZSİNİZ 😉
Hadi bakalım geldik Domatesin faydalılarına 🤔 ya da fasulyenin faydaları mıydı o neyse anladınız siz djjdjd

Baskın bir Erkek Hanımcı olur mu?
Hayvan gibi de çekici bu arada, bir kere her şeyden önce değer görüyorsun düşüncelerin önemseniyor adam gibi seviyor seni o yüzden çok çekici geliyor bana.
Güzelmiş
Çekici ama dışarda ağır abi olmalı
Katılıyorum
Hanımcılık her zaman kazanır ✌️
Teşekkürler
Cevap
6Cevap
Evet sevgilimin bana düşkün olması çekici
bende hanımcıyım fazlasıyla
Gerekli yerde hanımcı olan erkek çekici
Evet. Burdan bütün erkeklere ilanen duyurulur hanimci olsunlar. Bir rivayete göre ömürleri de uzuyormuş
hanımcı erkekler baş tacıdır onlar herşeyin en iyisini hakediyor diğer aptallar hiç bir ilgiyi haketmiyor gözümde
Çok net güzelmiş
Çekici değil de eşini seven, yanında olan da bi başka
Yani net olalım
Karakterli olup, bana olan zaafından, sevgisinden her dediğime önem verip, dinliyor yapıyorsa fazlasıyla çekici gelir.
Kılıbıklıkla hanımcılık arasındaki farkı biliyorsa herkes; hanımcı erkek tabii ki çekicidir.
Hanımcı erkek, bazen kendi keyfinden önce hanımının mutluluğunu önceleyen erkeklere denir. Meselâ arkadaşlarıyla halı saha maçına istese ayda 6 veya 8 defa gidebilecekken eşiyle daha çok vakit geçirmek ve onu gezdirebilmek için ayda sadece 3-4 defa gitmeyi tercih eden erkek hanımcı erkek olur. 😎
Ilılbılık karşıyım ama bir karı ve kocanın anlaşması ılıbılık olmuyor ben karşi değilim
Çekici yani evet
Konunun çekicilikle alakası yok
Konuyu bir anlat maksat konu açılsın
Hanımcı erkekler mutluluğun sırrını bulmuşlardır 😂👌🏻
Her şeyin ortasi iyi bence
Denge
Bazılarına pek çekici gelmez
Mükemmeller ayol 🤩
Evet çünkü ben çok beyciyim oda biraz öyle olsun
Beyim de beyim
Ben hiç sevmem
Çoook çekici