Bu eleman feminen kısmına girer mi bilmem ama küçüklüğümde bu herifi kadın sanıp hoslandıgım olmustu eğer bu da feminen sınıfına giriyorsa tartısmasız en kralları budur benim gözümde
Aa ünlü Alman şarkıcı Tokio Hotel. Hayır sadece tarzı falan feminen bu fotoda da 18 bile değil. Güzel bir yüzü yok
Temiz, güzel bir yüz ve gözler her iki cins için de kalbin aynasıdır. Ben de yüze çok önem veririm, göze de önem veririm.
Feminen yüzlü erkekler inkar edilemeyecek şekilde bakımlı, düzenli spor yaparlar ve vücutlarına özen gösterirler ışid militanı gibi dolanan heriflere tercih ederim kendilerini.
👍👍
Bizi bilen bilir, seçimimizin kimden yana olduğu belli.
Asyalılardan az çıkıyor ya beğendiğim.
Cevap
17Cevap
Ben de sakal ve kıl sevmem iyi ki kılsızım burdaki arap seviciler sakallı beğenmeye devam etsin
Kendilerinden daha kılsız ve güzel bir erkeği kabul edemeyecekleri için 😂
Bence de. Çok cinsler çeşit çeşitler.
Bence iyi ama değişir ya kadından kadına göre ülkemizde anca liseliler ve orta yaşlı kadınlar beğenir.
Liseli de orta yaşlı da değilim.
bunun derdini çekmiştim bir keresinde sonra kırtasiyecinin biri beni kız sanınca sakal bıyık bıraktım :d
Bu biraz kişinin tarzı ile de alakalı. Bence çekici
Insanlar farkli amma ben sakali kesince yaraaa benziorm
Aynen güzel tercih senin için :d
Benim için niye 😂
Ben erkek sevmem 🤣🤣🤣
Olabilir, görünce kötü görünümlü mü geliyor iyi görünümlü mü?
Ben feminenmiyim o zaman.
Kendimi kro olarak adlandırıyordum
Fotodakilerle ne gibi bir benzerlik gördün de kendinde?
Guler yuzlu ve erkeksiyim ama cekici degilim
Kişilikten bahsetmedim. Yüz olarak bahsettim. Kişiliği feminen erkeği kimsenin pek beğeneceğini sanmam.
Benim bir arayışım yok canım bana anlatmana gerek yok zaten
Bu tip bana hemosexuel gibi geliyor 🤔
Öyle bir izlenim yaratıyor medyadan dolayı.
Sonuç olarak sıradan değil ve güzel. Benden güzel oğlan diye kaygım yok diğerleri gibi.
Orası olmaz işte öyle. Çene hattı falan zibilyon tane fark var kadın erkek arasında.
Bazı kadınlar kıl sorunları yaşayabilir cildi de kötü olabilir bir şey diyemem.
Ne ilgisi var yani çıkarım diyince dünya güzeli çıkmam diyince çirkin mi oluyorum. Makyajı çok da bir şey sanmayın. Ünlüler gibi profesyonel makyajı kaç kadın yapabilecek de evde. Kötü olanı güzel falan yapmaz asla makyaj.
Bana çekici gelmiyor
hayır ne öyle kadın gibi
Alttaki erkek mi la
Evet
baby face oluyorlar ama çekicilik uzak bana göre
yok artık bu nedir :)
Erkekten çok kadına benziyor..
Bana hep itici gelmişler..
Bunlar çocuk gibi sadece
Evet buna da neoteny deniyor. Nadir insanda olan bir özellik.
Ben bilmem kızlar bilir
Sen lez ol bence
Ne ilgisi var
Evet katılıyorum da, sadece feminen yüzlüler hoşuma gitmiyor. Onları da beğeniyorum.
He tam anadolu kadınıyım töbe töbe 😂
Bu Toplumun beğenilerimi yönlendirmesine izin vermiyorum.
Hiçbir zaman değişmedi ve değişmeyecek.
Hayir
bence de
.
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?