Ben kurtuldum ve o kadar rahatım ki.. yeniden nefes aldım resmen

Ben kurtuldum ve o kadar rahatım ki.. yeniden nefes aldım resmen

şunu o kadar çok istiyorum ki; herkes nasılsa, nasıl bir kalbe sahipse öyle insanlarla karşılaşsın. iyiler iyilere, vefalılar vefalılara denk düşsün. kötüler ve kötülük yapmaktan hiç çekinmeyenler ve utanma duygusunu yitirenler de birbirlerine hayatı zindan edebilir.
Sen hayatına düzgün insanları almazsan dogru hayat yaşayamazsın. Çünkü kendilerinde ki kötülükleri sana bulaştırır. Ya arkadaşına benzersin ya da arkadaşını kendine benzetirsin bu olay böyledir. Bak benim çok sevdigim arkadaşım vardı. Kötü insanlarla takılmaya başladıgı için onunla arkadaşlıgımı bitirdim. Onu kendi tarafıma çekmeye çalıştım gelmedi. Kendi başını kendi yaktı. Ya arkadaşına benzersin ya da onu kendine benzetirsin. Bak o şimdi başkalarına benzedi kendi kendini kötü duruma soktu. Hayat böyle yapcak bir şey yok. Sen kendine hakim olacaksın. sen kendinin bilincinde olacaksın.
Sen kendine hakim olmazsan , kendi bilinciinin farkındalıgını fark etmezsen sen sorun yaşarsım
Demir attığım limanı kimse keşfedemedi ve korsan gemisi gördüğüm an yanaşmasina dahi izi vermiyorum😇
Buraya çok savaş vererek geldim.
O yüzden yaşasın Kral Arthur
Canım, fotoğraftaki söz de çok güzel ifade etmiş aslında 🌿 Hep derim, hayatı çirkinleştiren insanlar ne yazık ki bizi yorar ve mutsuz eder. O insanlardan uzaklaşmak kendine verdiğin en büyük hediye oluyor gerçekten. Ben de yıllarca başkalarının beklentileriyle hareket etmeye çalıştım, sonra rahatlamanın ve kendi huzurumu bulmanın yolunu seçtim 😌 Şimdi içim de evim de çok daha ferah! Senin adına da çok sevindim, kendini kutla lütfen 💖 Yeni nefeslere vesile olan bu cesaretin hiç kaybolmasın!
Cevap
11Cevap
kurtulamadım maalesef
Kurtulmak gerekiyor. Yoran, strese sokan, üzen, kırıp döken herkesten kurtulmak lazım. Kimse bizden daha değerli değil.
Hepsindem değilse de büyük çoğunluk diyelim. Kalanlar da atsan atılmaz satsan satılamaz cinsinden 🤣
Yeniden nefes alabildigini hissediyor insan gercektende
evet 2 sene oldu keşke yıllar önce yapsaymışım diye kendime çok kızdım
Hayatıma hiç almadığım için öyle dertlerim yok
Yeteneklerim sayesinde tabiki Allahtan kurtuldum ama görme ihtimali hep var maalesef
Evet kurtuldum, herkese nasip olur umarım
hayırlı olsun sonunda :D
ne güzel işte adına sevindim
Deneyimin çabalıyorum diyelim
Aynen kesinlikle.
Keşke lanet annesinden kurtula bilsek
Hayır ya
Hıhı, kurtuldum.
Kurtuldum.
Evet sildim süpürdüm
Kurtulamadim
İnsan almam hayatıma