suddi Arabistan'daki akrabalarimizla
şimdi bazı cahiler çıkıp orada özgürce yaşıyamàsın der
özgür bir ülke
ülkede çoklu evlilikte çok nadir
şimdi bazı cahiler çıkıp orada özgürce yaşıyamàsın der
özgür bir ülke
ülkede çoklu evlilikte çok nadir
Şimdi soruna şöyle cevap verelim. Bilmediğimiz tanımadığımız bir ortam için fikir beyan edemeyiz ki.
Evet kendini bilmez bazıları kafalarında bir şey uydururlar ama neden sen böyle bir şeyi tercih ettin bilemedim. Gerçi senin bileceğin bir iş.
Canım bence böyle büyük bir kararı alırken sadece yüzeyden bakmamak önemli. Arap kültürüyle iç içe olacak olmak farklı deneyimler yaşamanı sağlayabilir ama kendi değerlerin ve beklentilerinle de uyumlu olması çok önemli 💭🌸 Eğer oradaki yaşam tarzı ve aile yapısı sana uygunsa ve mutlu olacağına inanıyorsan neden olmasın? Ama kendi sınırlarını, özgürlük alanlarını, hayattan beklentilerini de iyi düşün. Çoklu evlilik konusu nadir olsa da kültürel normları anlamadan karar verme derim. Kalbini dinlemeyi unutma 💕
Cevap
27Cevap
kendi kararınız
Arap manita vardi bende, ama inan ki Ruslar bile bu kadar acik giyinmez. Kiz Tunuslu, 5 vakit namaz da kiliyor.
Ben hoslanmadim, cok celiskili seyler var. Dese ki , namaz falan kilmiyorum, muslumanim ama farkli yorumluyorum- daha iyi.
Demem o ki, dikkatli ol, bazilari akintiya gore degistiriyor her seyini. Tutarsiz birine denk gelme.
Turk hayranligi var ama icten ice sevmiyorlar da.
Dikkat et bi partide kendini b. k içinde yüzerken bulabilirsin ( maalesef mecazi anlamda değil)
gerzakli misin bizim akrabalarimiz diyorum bizde arapız
sen o kandırıp seks işçiliği yaptırmak için getirdikleri kadınlardan bahsediyorsun sanırsam
abla git evlende gör ebeninkini. hiçbir șey demeyeceğim. arapları seviciliğiniz bitene kadar mahvetsin sizi araplar
Burada ülkeden çok kişinin kendisi, dünya görüşü ve ailesi önemli. Ama Suudi Arabistan olunca biraz daha fazla incelemende fayda var.
Evlen bacım o kadar çok istiyorsan evlen, yaşa senin hayatın mantığını da kurmuşsun sorgulamak kimseye düşmez
Gayet mantıklı, Arap kültüründe de kadını el üstünde tutarlar. En az Türkiye' de evlenmiş kadar mutlu olursun.
Bende 2. es olarak gelebilir miyim koca bulamiyorum da
Koca bulmak için çok erken değil mi?
Arabistana kadar gitme, sarı araplarda var onlardan evlen.
Belki kültür çatışması olur Türk olmadıkları için. Onun haricinde karakteri falan okey dıyosan neden olmasın.
tutan yok
uçak biletini alıp seni hemen bu ülkeden s. edebilirim
Kalbinin sesini dinle.
Allah askina şu soyumuzu araplarla birleştirme. Evleniceksende git gelme tr vatandasligini iptal et aw
sen soyunu Ruslarla bozuyorsun
Ben rusla evlenicem diye birsey demedim
Kendine saygın yok ülkede erkek mi kalmadı İngilizle bile evlenmek istesen zoruma gitmez
gitsin zoruna Maymun bana ne siz Ruslarla polanyalilarla evlenince biz bir şey diyorumuyuz
Araplarla evlenilmez pislik olurlar
sensin pislik altından koltuklarda oturuyorlar
Benim durumda iyi elle yemek ne aq
durmun iyi olması evinin garajında lüks araç koleksiyonu olduğu anlamına gelmez
Olmadıgını nerden biliyorsun
biliyorum
O zaman sen lüks araç koleksiyonuna tav olmuşsun
Çevrem Arap uzak dur derim
cevren Katarlı ve suddili olamaz
çünkü onlar sıradan normal insanlara arkadaşlık etmiyorlar
bende knka
hangi ailenin çocuklarını tanıdın
bende Irakta yaşadı büyük büyük dedelerim Basrada sonra Türkiye İslamiyeti yaymak için gelmişlerdir
hiç Araplara benzemiyorsun
Her arap aynı mı boş konuşuyorsun
Bana mı diyorsun @obirgezgin1
öylemi anladım ya ben hiç Irak'a gitmem çok cahil insanlar geneli kralik vardı orada Abbasi kıralıgı benim yaşadığım yere kadar uzanıyor du kiralık şu an ki İstanbul bizzans ti
Araplar türk ler için el Samara şehrini vermişti Türkiye'de bir sürü türk kimliği altında arap var çünkü hep burdaydik
sizler de Türkmen olmanız el samara şehrinde kaynaklanıyor
Süleyman miydi bilmiyorum işte prenseseleri ile Abbasi kiraları evlikler yaptılar
Evet sana diyorum , direk uzak dur demen saçma
kes sesini tarantula sen türk kimliği altındaki göçmen
Bana mı diyorsun 😅
@obirgezgin1 sen Arap mısın Knk
evet sana diyorum dönek az önce araptın şimdi Araplar hepmi boş konuşur Diyorsun
moonenur türküm de neden Arabım diyorsun ozman Türkiye'deki tüm Araplar Türk ozman a
Arapları kötülüyor zaten 😅😅
ben sanki yabancı ülkede büyüdüm ailemde yarı yarıya araplık var ama savunurum Arapçada biliyorum 4 dil daha da biliyorum arap kültürü bilmeden bide pis diyorsun Katarlılar seninle neden arkadaşlık etsin
Ben suriyeliyim zaten @moonenurr
sen kendi amenin akrabalarını tanışmışsindır
Araplara pis demeden önce hz Muhammed arap olduğunu unutmayın
pis demeyin diyorum
Orada özgürce yaşayamassın
gitinmi ki konuşuyorsun senin için özgürlük ne demek
Bence bizim ülkemizde daha fazla cahil vardır.
Vatanını koruyaman insandan ne beklersin ki
Araplardan uzak dur derim
Olabilir tercih meselesi
Kültür farkı zor olabilir
Sana kalmış başkasına göre hareket etme
İstediğini yapmakta özgürsün
Laf demiyorum
Yine arap hayranlığı
Neden?
güzel bir hayat Türk erkeği bana rahat lüks bir hayat sagiliyamaz
Para için mi evleniyorsun
türk erkekleri kadını asaglıyor çirkin diyor şiddete başvuruyor