Tipsizim ne yapabilirim?

evet arkadaşlar cok tipsizim bugüne kadar hiç sevgilim olmadi hic bir kizla konusmadim evde takiliyorum hep simdide üni kazandim bu sene ben basladigindan beri hic gitmedim hep bir korku var icimde korkularimda acaba biri bisey dicekmi ya bir kizin biri bisey derse bu yuzden kankam bile yok hic hic kafeye gitmedim bara gitmedim hep kafaya takiyorum ekmek bile almaya giderken hep bir sıkıntı oluyor icimde unide ev tutuk yalniz yasiyorum 1 hafta oldu geleli ben hic gitmedim cunki utaniyorum korkuyorum acaba niye gelmedin diceklermi diye zaten ortamlarda kurulmustur yine yalniz kalican ailemede yalan soyledim gidiyorum diye ben napicam bilmiyorum haftaya gtmem lazim okula bu gidisle kalicam zaten belkide kalmisimdir off hep sikinti hep stres icindeyim netten okuldaki adamlara bakiyorum kizlarla resimler kizlar guzel adamlar yakisikli bende hicbisi yok kaderimmi bu bilmem yas oldu 18 bu satten sonra ne olucam ben bir arkadasim vardi 10 senelik oda uni icin gitti baska yere kaldim tekbasima galiba hep yalniz yasicam hem asosyalim hem tipsiz bu sebepten insanlarla takilamiyorum takilmak istesem sanki cok takilacak adam var bende son care buraya konu actim ne yapayim belki bir yardim edeniniz olur akil vereniniz. Sagolun arkadaslar
Tipsizim ne yapabilirim?