Eski eşim benden boşandı 5 yıl oldu ve peşimi bırakmıyor imam nikahında eşim var ve bir çocuğum var avrupada fransada yaşıyoruz
Mutluyuz hamd olsun
Fakat şöyle bir durum var eski eşim turkiyenin yerlisi ve avrupaya dönmedi 7 yıl yalvarmama rağmen dönmedi köpekten kötü pişman oldu geçen yıl almanyaya geldiğini söyledi ve gerçekten gelmişti kendisi ama kaçak yollarla geldi ve almanyada ki polisler kimlik tespiti yaparken bunun yabancı olduğunu görüyorlar ve aldıkları gibi turkiyeye gönderiyorlar neyse 1 Aralık 2024 tarihinde gönderildiği gibi Almanya'daki bir kız ayarlıyor Diyarbakıra kadar kızı davet ediyor ve kızla nikah kiyiyorlar karşına çıkcam görürsün diye tehditler yağdırdı bana nasıl olacakmış o dedim kalktı eşinin ismini soyismini tc kimliğini resmini evlilik cüzdanını herseyi attı bana ve birde bunları yazdı siz siz olun bu durumda napardiniz evet onu hala çok seviyorum ölümüne kadar fakat dönmedi terk etmişti beni ve şuanda o evlendiği bayanı harbi seviyor mu sevmiyor mu şüphem var açıkçası... ondan boşanmam için yalvarmıştı... istemediğim halde

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer