Objektif düşüncelerinizi merak ediyorum erkekler?

Ben yeni işe başladım ve işe başlamadan önce linkedin üzerinden kim var kim yok öylesine bakarken biri dikkatimi çekmişti aynı ekipte değiliz nasılsa karşılaşmayız koskoca şirkette diye görüntüledim ben bu kişiyi. İşe başlayınca ama bi baktım bizim ekipler çok içli dışlı sürekli o kişiyle denk geliyoruz ve beğendiğimin de farkında bence. Sohbet etme fırsatı bulduk ve linkedin de yeni iş bildirimi yaptığımda gönderimi beğenmişti sohbet esnasında sen surdan geldin dimi surda okudun dimi gibi şeyler söyledi yani beni araştırmış. Bir de beni herkese tanıtıyor bakın yeni başladı bu da bizim müdürümüz vs vs diye yaşadığım yer hakkında sorular sordu ya da gün içinde çok fazla bizim tarafa geliyor. Öğle yemegine kahvaltıya vs davet ediyor ama ben her defasında bahane bulup gitmiyorum. Ben reddettikçe umursamadıkça sanki ilgisi daha da arttı gibi hissediyorum. Benim masama meyve getiriyor. Ortaya günaydın dediğim halde o sırada günaydın demeyim yanıma gelip günaydın iyi çalışmalar diyor vs vs ben mi farklı yorumluyorum anlamadım kendisi yakışıklı zeki ve ağzı laf yapan biri. Yani belki de herkese böyle flörtöz tavırları var olabilir çözemedim. Bahçede arkadaşlarıyla sigara içerken tüm gözü bendeydi mesela gözlerini de kacırmıyor delirtecek beni ahahah

Objektif düşüncelerinizi merak ediyorum erkekler?