Ceza aldığınız günleri hatırlar mısınız?

Misal ben hatırlıyorum bir tanesini 8,9 yaşındayım okuldan atıldım ve benim yüzümden okul hem kapandı hemde bir kaç kişi hepse atıldı 🥲🥲 ama dediklerim doğru olmasaydı hapse düşmez ler diye düşünüyorum neyse

Sonra eve geldim ve babam beni dövdü çok üzüldüm çok ağırladım ve bana ceza verdi sabah uyanır uyanmaz yatağımı toplayıp duvarda tek ayak üzerinde durmam gerekiyor ellerimde yukarıya olması gerek babannem de duvarı kirletmeyim diye ellerimi duvara koymama izin vermezdi ayaklarım çok acırdı tek başıma yemek yemem gerekiyor ve kimse ile konuşmam yasak bu böyle 2 ay sürdü ardından beni çok uzak bir yere yatılı okula götürdüler 2 hafta icinde ordaki okul babamı aradı ve beni kabul etmeyeceklerini söylediler geceleri uyurken çok yüksek sesle ağliyorum diye bilinçsiz bir şekilde atılıyorum yani ben uyurken ağıladığımdan ben farkında değilim

Bu ayıcık ları ne zaman görsem aklıma geliyor ve şu anda ağılamak istiyorum hemde çok 🙁🙁bana benziyorlar biraz birde o zaman bir oyuncak ayım olsun diye çok dua ederdim 🥺🥺