ahahah atmasınlar onu atmasınlar yapıştırcam ben onu :D kıyamam yaa :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=RBeFkqhlYto
https://www.youtube.com/watch?v=RBeFkqhlYto
Çok küçüktüm kısa kısa 2-3 an hatırlıyorum kahverengi takım elbiseli bir adamın kucağına oturttular beni pipime bir baktım ucunda kan var bir çığlık attım ama sorma ta uzaklardan duyulmuş :) etek giydirdiler sonra birkaçgün sonra eteği kaldırıp baktım ucu kabuk bağlamıştı kandan zaten kalındı odun gibi olmuştu hepten :)
Saol ya bütün detayları anlatmışsın :D
Bu kadar detay yeterli saol :D
Eveeet :D
yok daha neler :D
www.youtube.com/watch?v=OJNI6d1CbPo bak bu video haberlere çıkmıştı :D
sünnetçi geldi kesti parçayı evde bir sürü kız var annem çağırmış hep kızlar bana baktı hani bu ağlamadı dediler kızlar bana yiyecek gibi bakıyordu korkumdan ağladım:)
kızları görüp ağladın mı ya :D
hepsinin gözleri fıldır fıldırdı bana bakıyorlardı etrafıma toplanmışlardı korktum :)
Evet hatırlıyorum. Hatta sünnetimde Bülent Ersoyda vardı, korkma bende kestirdim diye teselli verdi bana :/
Döndün mü kız :( :D
Kız şaka :D :D
:D :D
:D :D :D
ben şu anki sevgilimin sünnetini hatırlıyorum sayılır mı :D
Yuh nası kız :D
çocukluk arkadaşımdı aynı zamanda da çocukluk aşkımdı büyüdük sevgilim oldu :)
Hıı :D
Cevap
39Cevap
4 yaşındaydım tek bir sahne var aklımda tutuyolardı kolum bacagından direniyodum sonra sünnetçi hulisi kentmene benziyodu lakabı fındık sunnetçiydi öyle demişlerdi bana kösede yavsak amcam da ben aglarken gülüyodu :D o değilde cocuk bildiğin methiye düzdü pipisine :D
ahaha evet cici pipisii :D
https://img661.imageshack.us/img661/4305/Pojx5A.jpg
Ben Hatırlıyorum Fakat Sünnetçi Halen Unutamamıştır Bir Kaç Defa Denk Geldik Uzun Süre Sonra Ben Yanına Gidiyordum Merhaba Demek İçin Kaçmaya Çalıştı Kaçamadı Merhaba Merhaba Acil Yetişmem Gereken Bir Sünnet Var Dedi.. :)
Naptın adama :D
Gördüğünden Etkilendi..
Olduuu :D
Aman TANRIM Didim! :D
pipim ağırir falan deyince bayburtta olabilir diye düşündüm ama, igneyi amburanın amburasına vurdi deyince tamam bu erzurumlu dedim :D unutulur mu ya :))
Ahahah geçmiş olsun :D
Güzel pipisini kesmişler;)
Sünnetten önce hamburger yemiştim yoksa kaçarım diyerek birde sünnet sonrası sadıçlar çok acıdı mı öyle mi böyle mi yattığım yerde sorguya çekmişlerdi
Yazık yaa çocuğa baksana :D
Oklava kovalamistim sunnetciyi resimlere yıllardır bakmadım ama en son ben oldum ilkinde bizimkiler korkunca bende korktum aldım oklavayla daldım adama :D
Yuh yazık adama :D
Nasıl hatırlamam. "O makas ne için?" diye bile sormuştum sünnetçiye. :)) "Bandı kesmek için" diye kandırmıştı beni gaddar herif. :D
Hahahha izledin mi videoyu :D :D
Doğumu düşün sonra dua et :D
Kadın olmak zaten tartışmasız daha zor. Hele hele Türkiye'de. Erkeklerde de askerlik var ona bakarsan. Bak sana kadın olmanın zorluğunu anlatan güzel bir söz. Bunu ezberle, her yerde söylersin. :D
"Biri kurbağa öper, biri yüzyıllarca uyur, biri 7 cüceyle yaşar, biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor."
Olurr :))
Ben uysal kuzenim 7 sülalesine saydırdı diğer kuzenim evden kaçtı yani hep beraber aynı zamanda olduk fakat gülermisin ağlarmısın bilmiyorum artık...
Bizimkiler ben 7 aylıkken yapmışlar, hatırlamıyorum çok şükür aklım erecek yaşta yapmayı deneseler yapamazlardı, ülkeyi terkederdim.
En iyisi hatırlamamak ya çocuğa baksana :)
Bide giydi yani sünnetlik :D
Para için :D
ben kuzenimle aynı anda oldum 2 sünnetçi vardı karı koca bana kadın denk gelmişti hep aklıma gelir gülerim :)) kadın şimdi 55 yaşında vardır :)
Kadın sünnetçi de mi varmış :D
var hala var :)
Saçmalama , hiç bindikleri dalı keserler mI :))
hahah cem yılmaz espirisiydi dimi o :)) @CheliosChev
Aynen dostum :))
:))
Kim unuturki çok güzel başlayan birgün acısız bir sünnet sonra eve gelip hediyeleri tek tek açma sonrada bir wc ye girme işte ondan sonrası feci bişey yanıyor diye nasıl bağırdıysam tüm komsular eve toplandı yangınmı var diye :))))
Acısız mıydı sünnet :D
Ahahah çok komik ya, güzel pipimi atmasınlar yapıştıracağım diyor :-D
Ben birkaç günlükmüşüm daha, minnacık bebekken sünnet etmişler :-)))
En iyisi :d
Offf hatırlamaz mıyım. Sünnetçi biraz yaşlıydı oy cücük cücük diye motive ediyordu beni :D
cücük ne be :D
Baya motive etmiş :D
ahahaha :D
Beni playstation almakla kandırdılar sonra bir iğne yaptılar az şuğurum gittim 2 dk sonra kalk dedi noldu vazmı geçtin dedim bitti kalk dedi :ASDASD
Aldılar mı bari :D
evet vardı sünnet arabam jipti arka tarafa full kız doldurmuştuk o cici pipi o güzel pipi kotum yaa kıyamam nasıl ağlıyor
ahahaha evet :D
beni kandırmışlardı yaa hemen evlenirsin sünnet olursan koca adam olursun diye bir sürü pasta çikolata olunca da hemen inandım bende
Ne meraklıymışsın evlenmeye :D
evet meraklıyım en azından yalnızlıktan kurtulmuş sorumluluk sahibi olmuş hayatımı düzene sokmuş olurum tek kadın her zaman iyidir
İnş evlenirsin yakın zamanda :D
amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah güncelleme yapta herkes benim bian önce kararkterli biriyle evlenmem için dua etsin
Puro makasına benzer bir makastı, hatırlıyorum ölçeceğim demişti ama :'( ne uyuşturdular ne bir ilaç verdiler :'( çok ağlamıştım l*n .
Ölçcem diye kesti öyle mi :( :D
Gülme ya çok acımıştı :( zaten 7-8 yaşlarındaydım hayatım kaydı yeminle
ben çok ağlamıştım. bayıltmadan yapmışlardı diye sıdjfds
Geçmiş olsun :D
komik tarafı sunnetten sonra bayılmışım diyolar :D:D
İstediğin olmuş geçte olsa :D :D
uyanıp 1 ay bizimkilere küs kalmasam iyiydi de işte :D :D
Kan kaybından gidiyordum , unutur muyum hiç. Kasapmış meğer :)
İyi kurtulmuşsun :( :D
Sağlık sebebiyle cok ufakken olmuşum hatırlamıyorum
Peki
Sünnet unutulurmu yahu ben böyle olmamıştım ama. amcama tutturmustum :D
Bilemicem ben olmadım ondan sordum :D
Hatırlamaz miyim :) birde pilava kattik demişlerdi
Ciddi sanmistim oilav yiyen kızlara bakiyordum :))
Iyy :D
Değillerdi :D
3-5 kişi tuttu kaçamadım ya:) Lafa tuttular o ara götürmüşler hissetmedim:) Sonra acısı fenaa oldu:)
Evet beni kandırıp elimi kolumu tutup aldılar onu benden ! 😡
Alıp yapıştırsaydın cici p*p*ni :D :D
Napcannn :D :D
Edersin :D
Ahh kuzenim tam 7 kere kaçmış. Düşünsene yolda pır pır eve koşuyor o halde :D:D
Benim babamda kaçmış zor yakalamışlar :D :D
Of çok kötü bir durum :D
hatırlamıyorum çok alkollüydüm
Hıhııı :D
Nasıl unutuyum taburun önünde yaptılar..😂
Tabur ne ya :)
Yapmadım daha :D
Ohooo :D
Sen beni güldürdün yaa allah ta seni güldürsün :D
Amin :D
Nerden hatırlayalım 8 aylık bebeydik
En iyisi bak hatırlayanlara :D
Kestiler malzemeyi... :(
Dostlar sağ olsun... :(
HD Video kaydı var :(
Rus kızlara gösterirsin :D
Yuh eşşek kadarmışsın :d
Çok kötüydü hatırlamak istemiyorum :D
Pipini naptılar :D :D
Iyy :D
hatırlıyorum pipimi hiç ettiler
evet iyi bir şey değildi.
evet çok iyi hatırlıyorum...
Kötü hatırlıyosun herhalde :D
baştan sonuna kadar , detaylı bir biçimde. ama benmkinde böyle pipimi seviyorum davası yok :DDD
O çok seviyomuş :D
hahaha cem yılmaz anlatıyordu ama bulamadım. erkek çocuğu soyundurup "bakın bu da bizim oğlumuz" pipisi açık ortada dolanır. ama kız :DDD
Evettttt hatırlıyorum ;))
Üzüldüm :D
Niye ki :)) hatta videoları bile var sn sn çekilmiş :))
O ne be öyle :D
Kuzen çekmiş :))
Rezillik :D
hatırlıyorum şeyim kısaldı diye üzülmüştüm
Çok bağırmıştım ağzımdaki sakız erimişti :D
ne alaka be :D
Hatırlıyorum tabi 5 yaşında kazık kadardım :))
5 yaş kazık kadar? :D
Evet sünnet için büyük bir yaş bence :)
evet
hatırlıyorum :D
var :d
Ne var :D
Sanane dasaksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar