Nişanlılık ve Aile?

Merhaba konuyu baştan anlatayım, ben 1 aydır nişanliyim biz yeni tanıştık sayılır maddi problemlerde var biraz stresli bir dönemden geçiyoruz neyse olay şu nisanlimla bir ev tuttuk o son zamanlarda o evde kalıyor ben de ara sıra gidip yemek falan yapıyorum gelmesini bekliyorum bu aralar çok geç geliyo işinden dolayı ailemde laf etmesin diye yarım saat onu görüp yemek yiyip eve gidiyorm neyse bugün de yine gelemedi geç kaldı ben de telefonda biraz soğuk yaptm çünkü oglen 1 den beri evdeyim ve bekle bekle gerildim telefonda onu aradm nerdesn dedm isim bitmek üzere dedi yarim saat geçti tekrar aradm nerdesn dedm gelcem falan dedi yine ( işte olduğuna eminim konu bu degil ) neyse sonra iyi tamam dedm kapattı bu 2 dk sonra beni aradı bana telefonda bağırdı bana insanlsrn yanında ne biçim konusuyosn hayırdır gibi yanımda benim kimse yoktu onn da iş ark. vardjr ama ben bisey demedm ki neyse kapattık telefonu ben hala bekliyorm evde bu geldi yüzüme bile bakmiyo konus diyorum konuşmuyo çektim gittim peşimden gelmedi ben de aradm teli kapalı öyle olunca merak ettim geri döndüm yine aynı suratıma bakmiyo neyse konuşmaya çalıştım bana sucluymusum gibi deli gibi bağırıyor. Anladığım kadarıyla maddiyat falan biraz yormuş onu alma bu dönemde ona maddi ve manevi en çok destek olan kişi benim kendimi boğulmuş gibi hissediyorum dedi benden için halbuki onu bunaltmamak için o kadar ailemle onun arasında kaliyorum ki ne diyim

Güncellemeler
1 yıl
şu an ayrı evlerdeyiz yaptığım yemeği bile yiyemedm o da yemedi böyle aptal gibi kaldık ortada ne hissediyorsun derseniz kalbim aciyo evet hala seviyorm ama çocuk değilim ben 35 yaşındayım daha önce çok tecrübe ettim geçer onu da biliyorm ama ne bileyim uzun süre sonra birine güvendim ve olana bak
Nişanlılık ve Aile?