50 yaşındaki evli adam bana sarktı?

Merhabalar. Ben 30 yaşında meslek sınavlarına hazırlanan bir kızım. Üniversiteden mezun oldum. Bizim üniversitenin WhatsApp grupları var. Oradan birbirimize her konuda yardımcı oluyoruz. Bende kardeşimin ödevi için bi soruyu o gruba attığımda bana okulumuzdan mezun 50 yaşındaki bi adam soruyu çözmek için mesaj attı. Sonra meslekler hakkında bilgi almak istedim, o da bunu yüz yüze uzun uzun konuşabileceğimizi telefonda olmayacağını söyledi. Adamla bir kafede buluştuk, kahve içtik. Sonra adam ikinci kez buluşmak istedi yine meslek konularını konuşmak için ve sonrasında sinemaya davet etti beni. Ben de maalesef ki kabul ettim. Sonra sinemada tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı, elini dizime koyup dizimi okşamaya çalıştı, üç sefer ittirdim, üçünde de ısrar etti ve su almaya kalkarak bu hareketini bloke ettim. Bana "hiç erkek arkadaşın oldu mu? Çok utangaçsın, çok çekingensin" dedi. Omzuma kafasını koymaya çalıştı, ben de "ben böyle şeylerden hoşlanmam" deyince geri çekildi. "saçlarınla oynanmasını sever misin?" dedi, ben de "yok" dedim. Kolumu öpmeye ve omzumu okşamaya falan çalıştı. Bense "siz benim babam yaşındasınız, evli değil misiniz? Eşiniz görse çok üzülürdü bence." dedim ve o da bunun üstüne gülerek "haklısın, özür dilerim" dedi. Sonra arabasına binmemi, beni bırakabileceğini söyledi ama ben reddettim. Tokalaşarak vedalaştık, edepli ve saygılı davrandım orada çok bozulmuş olmama rağmen. Geçenlerde yine mesaj atmış "nasılsın? Ders çalışabiliyor musun?" diye. Cevap vermedim ve görüldü attım. Ben bu adamın yaptığının yanına kâr kalmasını istemiyorum arkadaşlar. Sizce ne yapmalıyım? Adamın eşinin çalıştığı yeri buldum. Sizce gidip adamın eşine durumdan bahsetmeli miyim? Ya da polise mi gitmeliyim? Ya da adamın iş yerine mi olayı yansıtmalıyım? Ne önerirsiniz? Bayağı kafama takmış durumdayım ve sessiz kalırsam adamın bunu başkasına yapma ihtimalinin vebalinden de korkuyorum. Ne yapmalıyım?

50 yaşındaki evli adam bana sarktı?