60 yaşındaki adam 22 yaşındaki bana ne hakla göz koyuyor ya?

Arkadaşlar üniversite bitmeden çalışmayı düşündüm ve iş aradım asistanlık buldum normal asgari ücretli çünkü daha fazla para verenler başka şeyler arıyor. Adam telefonda öylelerine diyecek bir şey yok Allah ıslah etsin dedi. Ben medya sektörü olduğunu bşlmiyordum öyleymiş dedim tesettür modelliği işi varsa bana söyler misniz. Ertesi gün adam beni iş konuşmak için iş yerine çağırdı. O özel asistanlardan bahsetti ben deinsanı ayıran şey Allah korkusudur dedim. Kapalıyım. O da hepimiz Allahtan kokruyoruz insanlar neler yapıyor kul hakkı yiyor o ne ki dedi. Sonra başladı senin ailen sana kötü davranıyormuş bi erkek bi kadından 5 yıl sonra gelir sana büyük lazım diye ve ben kendimden bir yaş bile büyük erkekten hoşlanmam. Gelmiş senin kurtulman için yaşlı sevgili lazım e dedim gencin parası yok mu gence kız çok dedi ben de hiç aşık olmamışsınız heralde dedim çok kez aşık oldum dedi. Başta kardeş kardeşe konuşuyoruz demişti sonra mesela ben dediğinde ama size abi dedim dedim o da o sen böyle ama abi dedim felan dersen senden bi b=k olmaz dedi. O evde küçük görülmeye devamm et dedi. Bi de bana daha önce evli çalışanıyla yaşadığı ilişkiyi anlattı ama kadının kocası gerçekten berbat bi adammış hak etmiş orası ayrı konu da diyo ki ben yönetmenim onun hayatını değiştirfim şu an taşındı evi var arabası var ünlü bir oyuncu. Geçen yine paraya ihtiyacı oldu yolladım çünkü benim kaddınlığımı yapmış dedi ne mal zihniyet ya aklı olan erkek namussuz kadına para yedirmez sadece geceliğini öder. Eve geldiğimde googlea yazdım ki öğrendim 60 yaşındaymış yuh ya bi de bana adımla sesleniyor annenin babanın doğurduğundan başka kimse abin kardeşin değildir diyor ben oun tounu olacak yaştayım pedofili bence.

Güncellemeler
+1 yıl
güzel yorumlar gelmiş teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
kuzenime bile kardeş gibi dediğim için annenle babandın doğurduğundan başka kimse sana kardeş değildir diyor sapık adam ya ne her erkeğe mi bakıyım yani
60 yaşındaki adam 22 yaşındaki bana ne hakla göz koyuyor ya?