Aile & Toplum Yemek ve ev işi yapmayan adamdan koca olur mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle erkeğe kadın olmak 😍 Güncellemeler1 yıl Genel soru ben zaten Bana kendimden başka kimse çekici gelmiyor, neden kimseye aşık olamıyorum? ↗ Yemek ve ev işi yapmayan adamdan koca olur mu? Cevapla İş Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkek adam yeri geldiğinde eşine elbette yardımcı olmalı, ama bu durum bir yere kadar tabi ki 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Kadın da bir yere kadar o zaman 🤣 Yorumla Arda1966 1 yıl Sen erkek istediğine emin misin ndkdnd Yorumla Soran 1 yıl İstediğimi kim söyledi zaten🤣 Yorumla Soran 1 yıl Başıma iş aramıyorum Yorumla Arda1966 1 yıl Ne bileyim bahsettiğin tipte birini bulman imkansıza yakın 😂 Yorumla Soran 1 yıl Benim gibi birine de ancak böylesi yakışır yoksa kalsın😉😅 Yorumla Arda1966 1 yıl Neymişsin sen öyle 😄 Yorumla Soran 1 yıl Ah ah bir bilsen😉 Yorumla Arda1966 1 yıl boş ver bilmemek daha iyidir ndkdnd Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl De mi paylaşımlı yapılmalı işler sonuçta😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Demi? Ne banal kelime Yorumla şairruhlu_man 1 yıl Olabilir Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. İkisini de yapıyorum malım yalnızım başka kim yapacak. 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Yalnizken herkes yapar ama yıkacak birini bulsun yeter Yorumla Luciannwr 1 yıl Hayat arkadaşı olacak kişiyi hizmetçi olarak kullanan insanlar bi zahmet evlenmesin Yorumla Soran 1 yıl Hay ağzına sağlık, bunlar ureyip çoğalıyor ama yıllardır Yorumla Luciannwr 1 yıl Umarım öyle olmayan birini bulursun kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Aman yok eksik kalsın. Ben kimseye zaten aşık olamıyorum belki de en iyisi bu Yorumla Luciannwr 1 yıl Bende öyle diye diye 29 olduk 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Ne varmış yaşında 🤣 Yorumla Luciannwr 1 yıl Aşk yok, manita yok, ilgi yok, sevgi yok, ev sessiz, oda soğuk daha sayayım mı 😿 Yorumla Soran 1 yıl Sen kendini sevmiyorsun bunlar bulunmaz nimet, kimseye değişmem huzurun adı bu. Sen kaşınıyorsun da farkında değilsin Yorumla Luciannwr 1 yıl Doğru söylüyorsun aslında beynim senin dediklerini söylüyor bana ama kalbim pır pır edelim diyor. Yorumla Soran 1 yıl Başına bela arıyorsun 🤣 bulursun bu gidişle Yorumla Luciannwr 1 yıl Kız Allah korusun belki düzgün insan denk gelir umudu var 😹😹 Yorumla Soran 1 yıl Allah'ım bu kendini kandiran toplum kafasından bende iyi ki hiç yok🤣 Yorumla Luciannwr 1 yıl Sen kimsin ya? Bu özgüven ve ego hayranlık uyandirdi sjxkckcmc Yorumla Soran 1 yıl Bana herkes hayran ama ben kimseye değil😅 mesele de bu Yorumla Luciannwr 1 yıl Mrs. Ego falan olmalı kullanici adın, seni bulcam bekle sen 😂 Yorumla Soran 1 yıl Çok bulursun aramaya devam et🤣😉 Yorumla Luciannwr 1 yıl Aramicam ki zaten banane 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Zaten bulamayacağın için deneme bile🤣 Yorumla Luciannwr 1 yıl Sen neden bu kadar uyuzsun 😆 Yorumla Soran 1 yıl Gayet tatliyim biliyorum, iltifat ediyorsun😉 Yorumla Luciannwr 1 yıl Hayır değilsin Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler iltifatın için😉 Yorumla Luciannwr 1 yıl Sıktın hadi cya Yorumla Soran 1 yıl Ahaha🤣😅🤣😅 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Olmaz yapmalı 1 0 Yorumla
kumsalll555 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Yemek zor ama 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Her zor işi yıkın işte kadınlara, bu ülkenin yapısı bu Yorumla kumsalll555 1 yıl Ben öyle değilimdir ama elimden geldiğince yardım ederim. Evli değilim ama sevgilim varken yardımcı olurdum. Sizde durum böyle değil mi Yorumla Soran 1 yıl Sizde derken? Kimse yok genel soru Yorumla kumsalll555 1 yıl Bana laf atar gibi deyince sordum bende Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Olur tabi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Olmaaazzzz Yorumla avira_07 1 yıl Olur olur 😊 Yorumla Soran 1 yıl Olmaaazzzz olmaz bu iş olamaz Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayat müşterektir 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Olurrr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Karısını seviyorsa yapar sevmiyorsa yapmaz 0 9 Yorumla Soran 1 yıl İlgisi yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben öyle düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl O senin düşüncen. Sevmese kimse evlenmez konu bu kadar basit değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevdiğini zannedip evlenmiştir belki Yorumla Soran 1 yıl Ahaha🤣 zaten millet boşuna üç vakitte boşanmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Millet şehveti aşk sanıyor ondan dolayı hemen evlenip hemen boşanıyor Yorumla Soran 1 yıl Ama çoğunlukla kadına tüm yükün bırakılması Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kadınların da en az erkekler kadar sorunlu olduğunu düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Toplum yapısını es geçiyorsun. İnsanlar bir ömür boyu hizmet etmek için evlenmiyor artık, eskiden oturup çekiyordu artık iyi ki böyle değil ama değişen bişey yok erkek ve toplum yapısı yüzyıllardır aynı. Bu yüzden sen suçlu arayip duruyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkek adam yeri geldiğinde eşine elbette yardımcı olmalı, ama bu durum bir yere kadar tabi ki
Kadın da bir yere kadar o zaman 🤣
Sen erkek istediğine emin misin ndkdnd
İstediğimi kim söyledi zaten🤣
Başıma iş aramıyorum
Ne bileyim bahsettiğin tipte birini bulman imkansıza yakın 😂
Benim gibi birine de ancak böylesi yakışır yoksa kalsın😉😅
Neymişsin sen öyle 😄
Ah ah bir bilsen😉
boş ver bilmemek daha iyidir ndkdnd
De mi paylaşımlı yapılmalı işler sonuçta😅
Demi? Ne banal kelime
Olabilir
İkisini de yapıyorum malım yalnızım başka kim yapacak.
Yalnizken herkes yapar ama yıkacak birini bulsun yeter
Hayat arkadaşı olacak kişiyi hizmetçi olarak kullanan insanlar bi zahmet evlenmesin
Hay ağzına sağlık, bunlar ureyip çoğalıyor ama yıllardır
Umarım öyle olmayan birini bulursun kardeşim
Aman yok eksik kalsın. Ben kimseye zaten aşık olamıyorum belki de en iyisi bu
Bende öyle diye diye 29 olduk 🥲
Ne varmış yaşında 🤣
Aşk yok, manita yok, ilgi yok, sevgi yok, ev sessiz, oda soğuk daha sayayım mı 😿
Sen kendini sevmiyorsun bunlar bulunmaz nimet, kimseye değişmem huzurun adı bu. Sen kaşınıyorsun da farkında değilsin
Doğru söylüyorsun aslında beynim senin dediklerini söylüyor bana ama kalbim pır pır edelim diyor.
Başına bela arıyorsun 🤣 bulursun bu gidişle
Kız Allah korusun belki düzgün insan denk gelir umudu var 😹😹
Allah'ım bu kendini kandiran toplum kafasından bende iyi ki hiç yok🤣
Sen kimsin ya? Bu özgüven ve ego hayranlık uyandirdi sjxkckcmc
Bana herkes hayran ama ben kimseye değil😅 mesele de bu
Mrs. Ego falan olmalı kullanici adın, seni bulcam bekle sen 😂
Çok bulursun aramaya devam et🤣😉
Aramicam ki zaten banane 🥲
Zaten bulamayacağın için deneme bile🤣
Sen neden bu kadar uyuzsun 😆
Gayet tatliyim biliyorum, iltifat ediyorsun😉
Hayır değilsin
Teşekkürler iltifatın için😉
Sıktın hadi cya
Ahaha🤣😅🤣😅
Olmaz yapmalı
Olmaz
Yemek zor ama
Her zor işi yıkın işte kadınlara, bu ülkenin yapısı bu
Ben öyle değilimdir ama elimden geldiğince yardım ederim. Evli değilim ama sevgilim varken yardımcı olurdum. Sizde durum böyle değil mi
Sizde derken? Kimse yok genel soru
Bana laf atar gibi deyince sordum bende
Olur tabi
Olmaaazzzz
Olur olur 😊
Olmaaazzzz olmaz bu iş olamaz
Hayat müşterektir
Olurrr
Karısını seviyorsa yapar sevmiyorsa yapmaz
İlgisi yok
Ben öyle düşünüyorum
O senin düşüncen. Sevmese kimse evlenmez konu bu kadar basit değil
Sevdiğini zannedip evlenmiştir belki
Ahaha🤣 zaten millet boşuna üç vakitte boşanmiyor
Millet şehveti aşk sanıyor ondan dolayı hemen evlenip hemen boşanıyor
Ama çoğunlukla kadına tüm yükün bırakılması
Ben kadınların da en az erkekler kadar sorunlu olduğunu düşünüyorum
Toplum yapısını es geçiyorsun. İnsanlar bir ömür boyu hizmet etmek için evlenmiyor artık, eskiden oturup çekiyordu artık iyi ki böyle değil ama değişen bişey yok erkek ve toplum yapısı yüzyıllardır aynı. Bu yüzden sen suçlu arayip duruyorsun
Yapıyorum