Aile & Toplum Annem babana kahve yap dedi bende babam benden istemiyor diye benden istemiyor dedim babam kalktı kendi yaptı ayıp mı yaptığım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Annem babana kahve yap dedi bende babam benden istemiyor diye benden istemiyor dedim babam kalktı kendi yaptı ayıp mı yaptığım? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayrlı evlat 1 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorun sende değil ailende Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle dedin diğer görüşte benden istemiyor dememden mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet büyük ihtimalle ailen baskıcı demi Yorumla Soran 1 yıl Evet öteler Yorumla Soran 1 yıl Öyleler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak hmen bilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden oyleler ki Yorumla
MücahiT_1000 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bencede evet babaya anneye saygili olmak lazim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Adam benim yaptığımı istemiyor diye dedim Yorumla MücahiT_1000 1 yıl O zaman Kendisi yapsin kac yasindasin ki Yorumla Soran 1 yıl 21 Yorumla MücahiT_1000 1 yıl Okuyormusun Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka benim sorumla Yorumla MücahiT_1000 1 yıl Seni belgi severim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayrlı evlat
Sorun sende değil ailende
Neden öyle dedin diğer görüşte benden istemiyor dememden mi
Evet büyük ihtimalle ailen baskıcı demi
Evet öteler
Öyleler
Bak hmen bilirim
Neden oyleler ki
Bencede evet babaya anneye saygili olmak lazim