Çok zor durumdayım ne yapmalıyım lütfen fikir verin hangi seçenek daha mantıklı?

3 senenlik evliyiz doğuda görev yapiyodu eşim evlendigimizde oyuzden eşya almadık batıya geçince diye ve batıya geçmeden istifa etti memuriyetten bir iş düzeni sağlayamadı eşya yok eşyalı ev yok oyuzden 3 aydan beri kaynanamlarla oturuyoruz ama çok zorlanıyorum altta görümcem oturuyo herşeye karisiyolar kaynanam sürekli surat asıyor biri gelince sürekli beni kötülüyor duyuyorum iş yapmiyor vesayre diye başkasının evinin düzeninin bildiğim kadariyla iş yapıyorum her neyse evde nine ana baba kalabalik artık dayanamıyorum eşya alacak durumumuz yok sadece mutfak eşyalarımız halı perdemiz buzdolabimiz var bir ev tutup çamaşır bulaşık makinası birde ikinci elden koltuk takımı alsak bir kaç ay sonrada yatak odasını alırız ilk etapta koltukta yine yatarız kafamız rahat olur diye düşünüyorum öyle yapmakmi mantıklı yoksa bir süre daha burada idare etmekmi siz olsanız ne yapardınız

Çok zor durumdayım ne yapmalıyım lütfen fikir verin hangi seçenek daha mantıklı?