Neden beni görmezden geliyorlar?

Ve arkadaş gurubumuz var. 9ksiyiiz. Whatsappden yazıyoruz ama benim mesajlara ya cevap vermiyorlar yasa görmezden geliyorlar. Bir değil iki değil artık inadına yaptıklarını sanıyordum. Biri yazinca diğerleri hemen cevap yaziyor benimkine bekliyorlar… ayda bir buluşuyoruz. Ben fazla katılamıyordum çalıştığım için ama gittiğimde hep bir laf sokmalar falan. Anlamis değilim. İki sene oldu buraya geleli onlar senelerdir arkadaş biliyorum , ilk zamanlar yine de arada gelirlerdi şimdi oda yok. Geçen hafta bugün için spora yazılmıştık, dün mesajlarda hepsi birbine diyor isim veriyorlar benim ismimi yine kimse söylemiyor… halbuki geçen hafta bekletmiştim gelmek istediğini.. yinede bu akşam gitsemmi Yoksa bosmu versem 🫤

Güncellemeler
1 yıl
Kiskaniyormsmi sizce? Ondan mi böyle oldu … yeni evliyim çünkü Herseyim yeni evimizide aldık çok şükür 🤲🏻 düşünmedim değil.. ama ben kimseye hava atmam şöyle böyle diye. Burası küçük bir yer duyan duyuyor.. başka bisey aklıma gelmiyor çünkü kimseye kötülük etmem onlar dalga gecer falan birebirleriyle ama ben yapamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Bugün gitmişler ordayken beni aradılar sen gelmiyormuşum falan diye.. bende dedim dün öyle konuştunuz ama anlamadım dedim. Söyledik ya falan dedi … benim araban olmadığını biliyorlar gitmeden arayıp sormadılar bile ordayken dalga gecer gibi 🤨 bende dedim bidahakine ins gelirim dedim nedim. Şimdi ben neyapmam gerekiyor?
Neden beni görmezden geliyorlar?