DENETİMLİ SERBESTLİK DEN ADIMA BAŞKA BİR MAHKEMEDEN AÇILAN DAVADAN DOLAYI AÇIK CEZAEVİNE İADEM BOZULMASI İÇİN BİR DAYANAK VAR MI?

Ayrılma safhasındaki olduğum eşim 6 kere benim onu darp ettiğimden dolayı mahkemelere şikayette bulunuyor 5 defa mahkeme takipsizlik kararı veriyor Konya 21 asliye ceza mahkemesi savcının vermiş olduğu iddianameyi kabul edip dava açıyor bu dava sürecinde bir yılın üzerinde bir yargılama bir gerektiren bir ceza sistemi olduğu için benim infazımı yakmaya çalışıyorlar intaza kimliğine itirazda bulundum bütün evrakları sundum bu ayrılmaya çalıştığım kişinin benim evimden iki kez uzaklaştırması var 13 yaşındaki kızıma darp uyguladı yalan yanlış ifadeler veriyor bu konuda infaz hakimliği cezaevine girmemem konusunda karar vermesi için yasal bir tutanak var mı sonuçta mahkeme 2026'nın Ocak ayına atıldı daha ilk mahkemesi olacak ve ben bu mahkemeden adım gibi biliyorum ki suçsuzum böyle bir şey yapmadım asla bir kadına el kaldırmam aramızda hukukçu arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
DENETİMLİ SERBESTLİK DEN ADIMA BAŞKA BİR MAHKEMEDEN AÇILAN DAVADAN DOLAYI AÇIK CEZAEVİNE İADEM BOZULMASI İÇİN BİR DAYANAK VAR MI?