Merhaba pazartesi kan verdim elim ayağım ısınmıyor özellikle ayaklarım asla ısınmıyor ağız kenarlarım çok kuruyor bı kac tahlil daha var ama onlar çok yüksek farklılıkta değiller çalıştığım için gosteremedim sonuçları sağlık ocağında ki doktorum bakarmı yardimci olabilir misiniz anlayan varsada yorumlayabilirse sevinirim teşekkür ederim 🤗
ANLAYAN VAR SA YARDIMCI OLABİLİR Mİ D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ SANIRIM?
Bunda anlamayacak bir şey yok göründüğü gibi D vitaminin çok düşük tahlili verdiğin doktora ya da sağlık ocağına git sonuçlarını doktora göster d vitamin ilacı yazar
Evet ciddi D vitamini eksikliği söz konusu. Diğer ferritin ne durumda? Kansızlık sorunu var gibi duruyor şikayetlerinize baktığımda. Ferritin bağlama kapasitesi düşük gibi. Bol bol güneşe çıkın D vitamini için bol güneş Kırmızı et Balık Haşlanmış yumurta Maydonoz Süt ve süt ürünlerini bol tüketin. Ayrıca hergün bir avuç kuru çekirdekli siyah üzüm tüketmeniz hızla toparlamanıza yardımcı olacaktır
Şimdi kıçını kaldırıyorum ve iki seçenekten birini tercih ediyon ya da tıpa gidip doktor oluyon ya da bir doktora gidipsonucu gosteriyon
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çalıştığım için gosteremedim yoksa gidip göstermeyi biliyorum fikir almak için yazıyor ya insanlar buraya bende fikir verebilecek arkadaşlardan fikir almak için yazdım