Erkeklerin neden utanması yok neden hep kadınlardan ahlaklı olmaları bekleniyor?

Abi havalar az çok ısındı ve abim evde boxerla dolaşmaya başladı. Cidden iğrenç. Yani neresinden kurtarmaya calışsan tutulmuyor. Donun kirli olmasını bi kenara bırak donundan malum organinin gözükmesine kadar tiksiniyorum artık. Bu durumu bi tek bende yaşamıyorum. Daha önce bi arkadaşımda kendi evinde benzer olduğunu söylemişti. Aynı şekilde ben evde donla gezsem annem babam evde kıyamet koparır, 21 yaşında olmama rağmen benim dışarda şort giymeme bile kızıyorlar izin vermiyorlar olay çıkartıyorlar ama iş oğullarına gelince ses yok. Çünkü o erkek o yapar yani erkeklere her şey mübah onların Allahı erkeklere torpil geçiyor biz kadınlara gelince oramızı buramızı örtmemizi istiyor çünkü.

Güncellemeler
1 yıl
Yorum yazan erkeklerin hepsi, yok öyle sey falan diyor ama kadinlar bana hak veriyor. Kabullenemiyorlar cunku kendilerinin istediklerini yapabilmesi o kadar normal ki etrafindaki insanlara rahatsizlik verdiginin farkinda degiller ve birileri bunu soyleyince, yok oyle sey diyorlar, yine aymi erkekler ve bahsettigim anne babalar acik giyinen kadin gorunce oturup agliyorlar. Hicbi acik giyinen kadin sizin kadar rezil degil ben hic vulvasini acan kadin gormedim.
Erkeklerin neden utanması yok neden hep kadınlardan ahlaklı olmaları bekleniyor?