Yakın arkadaşın evlilik sonrası değişmesi?

Çok yakınım arkadaşım evlenmeden önce sürekli beni arar hal hatır sorardı bende aynı şekilde. Evlendikten sonra hiç yazmamaya başladı. Başlarda yeni evli olduğu için darlamak istemedim ara ara yazdım yine de. Artık ne arar ne sorar oldu. Beş ay sonra beni arayıp hamile olduğunu söylemişti psikolojik olarak ikimizde zor zamanlar geçirdik ama ben yine de yazmaya çalışmıştım o hamileliğinden sonra hiç yazmadı. Dedim yine ben yazayım ne olacak, yazdım tam on gün sonra yazdı bana telefonunu değiştirmiş işte düzenlemeleri falan yapmış anca dönebilmiş. Bende böyle yaptı diye bir hafta sonra cevap verdim. Çünkü hak ettiğini düşündüm. Neyse doğum yapmış hiç haberim yok attığı storyde gördüm. Yine arkadaşız neyse yazayım dedim tebrik ettim o da teşekkür etti. Aradan bir ay geçti bayramdı yazmadı yine ben yazdım. Şimdi en son iki ay önce ben yazmışım bir daha yazmayı asla düşünmüyorum. Artık alttan alayım neyse arkadaşız yazayım gibi bir düşüncem yok. Sizce numarasını silip ig dan ve hayatımdan çıkartmalı mıyım yoksa bu bu bayram mesaj atmazsa mı çıkarayım?
Yakın arkadaşın evlilik sonrası değişmesi?