- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTebrikler, arkadaşınla birlikte her şeyden habersiz eş kişisinden saklamanız gereken nurtopu gibi bir sırrınız olmuş... Mesele şu ki, bu sırrı ne kadar saklayabileceksiniz, veya saklayabilecek misiniz? Ağır gelmeyecek mi? Alkollüyken yapılan zina eylemi, kişi pek de kendinde olmadığından boşanma nedeni olarak kabul edilmiyor. Eş kişisine anlatıp özür dileyebilirsiniz, ki bence en doğrusu bu olur. Sonrasında bu evli çiftle ilişkini tamamen kesmen de iyi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce senin cesaretini toplayıp aldatılan hemcinsinden özür dilemen gerek özür beklemek yerine. bu hikayede tek masum aldatılan eş. senin yapman gereken birlikte olduğun adama önce sen mi söylersin ben mi söyleyeyim şeklinde baskı kurup onun sana mesafe almasını, haddini bilmesini sağlamak. yoksa bu durum en cok o karaktersiz arkadaşının yanına kar kalacak ve her fırsatta sana yavşayacak
11 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ben de kesinlikle böyle bir şey yaşanmasını istemezdim. Kari koca arkadaşım çünkü. Sarhoşken oldu. Ve dediğin gibi bana yakın davranmaya devam ediyor. Ben utancınmdan bir şey diyemedim ama diyeceğim gerekirse de tehdit edeceğim. Ama eşinden özür dilersem çok üzülür bunu yapamam
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hatırlamıyor olabileceğini düşündüğü için konuyu açarsa hep sana mahçup hem de eşini aldatmışlığı ortaya çıkacak. En iyisi konuşmamak mevzu açılmasın.
Ayrıca Evli adamın kız arkadaşı olmaz, senin de Evli adamlarla beraber oturman doğru değil. Al işte örneği..00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy çaresiz ruh, bu biraz karışık bir durum 😬. Ama sana bir şey söyleyeyim, bu evli adamla olan durumun başından sakat. İşler biraz bulanıklaşmış belli ki. Belki o da ne yapacağını bilememiştir, ama senin için en iyisi, onun ailesine saygı göstermek ve bu durumu bir daha tekrarlamamak olacaktır.
Sen mutlu olmayı hak eden birisin, aşkta da şeffaf olman lazım 🌟. Duygularını açıkça ifade et ve bu durumu netleştir. Hem kalbinin özgürlüğü, hem de başkalarının mutluluğu için en iyisi bu. Eğer onunla ilgili bir şey konuşmam gerekiyorsa bence ilk adımı sen atmalısın. Ama unutma ki, bu yolu seçerken kalbinin nelere katlanabileceğini de göz önünde bulundur.
Bu arada gerçek aşkı bulduğunda her şey çok daha kolay olacak, emin ol 💖. Ya öyle iştee, biraz karışık ama sen güçlü duracaksın, inanıyorum!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYakınlaşmayın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evli erkek arkadasinla yalniz kaliyorsun ickiyi hatirlamayacak kadar iciyorsun sucu da arkadasina atiyorsun oh ne ala. cok kotu bir duruma sokmussun kendini
24 Yorumla
Soran+1 yılSen hayatında hiç bir arkadaşına aklından en ufak bir yanlış düşünce geçmeyecek kadar güvenmedin mi?
İçki planda yoktu bi anda gelişti. Amacım onunla birlikte olmak değildi. Ama o bu fırsatı bekliyormuş gibi davrandı.
+1 yılEvet, doğru yerdesin, senin gibi.. puları topluyolar burada. Utanma bence nikini aç,100 kat adisi war senden ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun benim nikimi Açmam mı? Şurda insan gibi yardım istedik. Neden burada suçlu ben oluyorum anlamıyorum. Evli adam, kaç yıllık arkadaşız. Eşi de arkadaşım. sarhoş olduk diye hemen bunu fırsata çeviren o. Benim aklımdan geçmezdi böyle bir şey. Erkeklerle arkadaş olunmaz hepsi sapık denilince yobaz oluyoruz. Arkadaş olarak görünce de fırsatını bulunca neler yapıyorsunuz. Doymak bilmiyor bazı erkekler ya da bana öylesi denk geldi. Kimseye de evli diye güvenmeyeceksin
- +1 yıl
Bence de
+1 yılSen içkiyi evde veya ilişki yaşanacak yerde içersen bu olur. Hoşuna gitmedi madem bir daha yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konu da dersimi fena aldım. benim fena uykum gelmişti zaten
- +1 yıl
Uyumaya devam o zaman
+1 yılKendi iraden dışında nasıl yakınlaştınız. Bence olayı büyütmeden unutun.
03 Yorumla
Soran+1 yılİçki içmiştik biraz ben çok sarhoş oldum kesinlikle bu durumdan çıkmak istiyorum.
- +1 yıl
Olay bitmiş neden takılıp kalıyorsun ki?
Soran+1 yılÇünkü aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum. Ve nasıl davranacağımı bilemiyorum. Soğuk ve mesafeli mi durmalıyım, yoksa hiç yaşanmamış gibi mi davranmalıyım bilemiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılO da sen gibi ne yapacağını bilmediği için hiç yaşanmamış saymış bu durumu
02 Yorumla
Soran+1 yılHımmm, peki aramızda farklı bir enerji oluştu. Ben utanıyorum artık yüzüne bakarken. Ve daha dikkatliyim. Ama o toplantı sırasında hep yanıma oturmaya çalışıyor, ilgili davranıyor. Neden utanıp uzak durmuyor
- +1 yıl
Tekrarını istiyor olabilir. Senden enerji almaya çalışıyordur. Utanılacak bi durum yok bence.
İki tarafta hata oldugunu kabul ediyorsa bence sorun yoktur
07 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf olan bu konu ile ilgili ne o nede ben bir şey söyledik. Hiç konuşmadık üzerine. Açıkçası ben hiç olmamış varsaymak istedim ama onu bile bilmiyorum ne düşünüyor.
- +1 yıl
Zamana bırak duyuları zaman eniyi şekilde oturtur insanız anın getirdikleri bize bazen anlamsız kaldığımız duygular yaşata bilir önemli olan bundan sonrası bilinçli bir şekilde alacagınız tavır ne acıkcası o önemli terazidesiniz eşit olarak bundan sonra Bir taraf yukarı çıkacak bir taraf aşşagı inecek belkide terazi eşit. Kalacak bundan sonraki söz eylem bakış hamle bunu belirler
Soran+1 yılPeki eşini sevmiyor mudur, Eşini çok seven biri başkasına dokunur mu hiç.
Soran+1 yılBen tekrar yaşanmasın istiyorum ama bana bir aradayken samimi davranıyor. Ama onun dışında asla bir mesaj, telefon yok. Etkilenmekten korkuyorum.
- +1 yıl
Sana benim tavsiyem bu ilişkileri yaşamış olan hayatımız da çok örnek var bunları incelemen hayatta yaptığımız doğru ve yanlışların kazanımların bedelini ödeyerek yaşam biçimimizi oluştururuz onun evli olması baglı bulunduğu kişilerin de onda hakkı oldugunun ispatıdır hepsinin ahını ve hakkını alacaksın bu da bir bedel anlamına gelir bu agır bedeli ödemek istiyorsan senin seçimin burada yük sana düşer o zaten baştan sona yanlışa düşmüş bir karıncanın hakkından kurtulamayacagımız bu dünyada bir ailenin hakkını ödeyemeyiz tavsiyem sana net ol senin gelecegin buna baglı ömrünce aklından çıkmadan uyuyacaksın önemli bir noktadasın zamanla zarar görmeden kurtul, aslında dünyada ki tüm kadınlar ve erkeler aynıdır. Önemli olan sevgiyi bilmektir bence değmez. Annemin sözü yuva yıkanın minası olmaz, yani başını sokacağı bir catı bile bulamaz. Hiçbir toplumun onaylamadığı dünyada her insanın kabul etmediği bir olay hayvanlar bile bunu kabul etmez dikdur. Hayatın için yazdım kendini mahvedersin
Soran+1 yılÇok teşekkürler, bu yazdıklarının hepsini ciddiye alacağım, çok haklısın. Ve ben utandığım için bir şey diyemedim o yüzden samimi davranmaya devam ediyor. One net bir şekilde söyleyeceğim.
Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı. Yanlış yaptığını senin kızacagını düşünor olabilir sen istiyorsan bir daha yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten arkadaşız mecburen aynı ortamda bulunuyoruz. Ben hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse Yanlışlıkla Soyunup Yatağa Girmez. Bir şey yaşandı ise iki tarafta istemiştir bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştum
- +1 yıl
Ola bilir insan ne kadar sarhoş olsada bunu ayık zihinle düşünmüş bilinç altına yerleştirmiştir. bu olayı sizde tastiklemiş olmalısınız ki bu olaya ses çıkarmayıp karşı koymayıp aldığınız zevke bakmışsınız. buna bir suçlu aramak yersiz bir durum anın tadını alıp yaşamışsınız ve artık kapatmalısınız. asıl sıkıntı bundan sonraki karşılaşmalarda devamının gelip gelmeyeceği ya da bu konuda bir teklifin ya da ima edilmesinin olup olmayacağıdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ne desin yapmış geçmiş 😄bnce birdaha yanaşacak sen evli misn
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim, bir daha yaşanmasını istemiyorum. O yüzden nasıl davranmam gerek benim bir daha böyle bir şey istemediğimi anlaması için
- +1 yıl
Ağzın var mı? Varsa adı neyse Ahmet Mehmet o bir yanlışti kesinlikle böyle bişey bir daha olmayacak ve en büyük kozun çok pişmanım bir daha böyle biseye yeltenirsen bu derdi içinde tutmam eşine söylerim de bir daha yanaşmaz
Soran+1 yıltamam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden ozur dilemeli sence? zorla mi sahip oldu sana?
00 Yorumla
+1 yılAhh aynı ortamı tekrar kuravaksınız ve bu sefer daha şiddetli sevişeceksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evliyim ve yedim boyle bir halt zamaninda. Ama karsi koyamamistim
08 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne yaptınız peki. Arkadaşın mıydı senin de
Cevap sahibi+1 yılAyni is yerindeydik, bir sekilde ayrildik. Ama zor oldu. Acayip ten uyumu vardi
Soran+1 yılPeki eşinle aynı ten uyumuna sahip değil misin? Ve nasıl bir şey bu yani karşı koyamıyacak kadar uyumunuzun olması
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum, sadece yukselmem icin onu gormem ya da sesini duymam yetiyodu
Soran+1 yılPeki eşin vicdan azabı duymuyor muydun ona karşı? Acaba bu arkadaşımda bana karşı senin hissettiğin gibi bir şey mi hissediyor
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen evet
Soran+1 yılPeki sadece 1 kere mi oldu devamı geldi mi
Cevap sahibi+1 yılYok, 6-7 ay takildik bildigin, opusmeyle basladik, sonra baska seyler yaptik falan
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi iğfal edilmiş hissediyorum bir de ben mi özür dilicem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen zevkini aldigin adamdan bir de ozur dilemesini bekliyorsun vay mk
05 Yorumla- +1 yıl
Evet çok saçma bir durum , zevkini köküne kadar alsın ve seni defalarca boşaltsın bir de üzerine özür dilerim desin 😮😮😅😅😅
Soran+1 yılYa sarhoştum, aklım başımda olsa ben böyle bir şeye asla izin vermezdim. Üstelik o yakınlaştı,
- +1 yıl
Vermeseydin , hem seve seve ver tadını çıkar sonra özür bekle
Soran+1 yıl@Buraklegollas sarhoştum diyorum, isteyerek yapmadım.
- +1 yıl
Aaaa sarhoş isen durum farklı kusura bakma o kısmı atlamışım
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılSeni miktim özür dilerim demesini mı bekliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta yaşanmaması gereken bir durumdu. O evli ve bende yakın arkadaşıyım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkinizde tatmak istemissiniz. Zaten devami gelir
00 YorumlaBende evli kadınla yapmıştım ama yüzüne bşldm arada bir görüşüyoruz
00 Yorumlaaldatmis bence hic konusma iletisimini kes ikisiyle de
00 Yorumlazorla olmadıysa neyin özrünü bekliyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta sarhoştum, çok bilinçli olarak yaşanılan şeylerden değil
Soran+1 yılTamam, peki bu konu üzerine tek bir kelime bile edilmemesi normal mi,
Soran+1 yılEskisi gibi ama aramızda tuhaf bir enerji var artık, ben eskisi gibi rahat değilim yanında, normal davranmaya çalıyorum ama o da aynı şekilde.
Soran+1 yılEvet biraz öyle. O ne hissediyor, ne düşünüyor bilemem tabi. Ama hep benim yakınıma filan oturuyor,
Soran+1 yılBir şey demedi. Tamam ben de bir şey demeyeceğim. Uzak durmak istiyorum tabi ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılo niye özür diliyoki:)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü yakın arkadaşımdı ve çok güvendiğim birisiydi. Asla bana yakınlaşacağını düşünmezdim. Sarhoş olmamdan faydalandı. Bu nedenden özür dilemeli, arkadaşlığımızı ihanet etti ve karısına da.
- +1 yıl
oda sarhoş sende sarhoş saçma bi ortam başbaşa kalınan saçma bi ortamda olmuş ne özrü bekliyosun
Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. sende evli misin
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de evliyim
Soran+1 yılYanlış oldu evli değilim ben
Soran+1 yılEvli değilim yazacaktım yanlış oldu
+1 yılevet sen konus özur dıle :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar kaç.. nasi biraraya geldiniz ki 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu filmin devamı gelecektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Utanmış, mahçup olmuş da ondan yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılzamanla yine konusur yine yatakta biter o iş
00 Yorumla İllaki bidaha dönecek o tadı aldı senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden özür dilesin ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Neden yanyana oldunuz hem de alkollü ortam
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun mikilmisin davası olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç olmamış gibi devam et
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç konuşmamalıyım yani. Eskiden çok samimiydik. Şu an biraz soğuk davranmak, uzak durmak istiyorum
Soran+1 yılEskisi gibi normal arkadaşımmış gibi davranmaya devam edeyim yani. Ama o zaman da yaşanılan şeyden memnun olduğumu düşünmesinden korkuyorum. Şu ana kadar arkadaşça davrandım aslında.
Soran+1 yılAnladım , tamam çok teşekkürler, çok yardımcı oldun. Çünkü nasıl davranmam gerektiği konusunda kafam çok karışıktı.
Soran+1 yılBu arada bu olaydan sonra ikimizde bu konu hakkında hiç konuşmadık. Ben bilerek tamamen yaşanmamış saymak istedim. Ama o da konuşmadı. İlginç biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmuş spontane işte tadını çıkarın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tekrar buluşun gene yapın
05 Yorumla
Soran+1 yılBen düşünmemiştim ama
Soran+1 yılEvli ya neden benimle ilgili böyle bir şey düşünsün ki, sarhoş olduğu için yakınlaştığını düşünüyordum ama aklından geçirmiştir diyorsun erkeklere hiç güvenemeyecek miyiz ya arkadaş olamayacak mıyız. Evli diye daha rahattım üstelik
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurcalama bence
00 Yorumla
+1 yılSenin hoşuna gitti mi peki sen de bişey dememissin
06 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gittiği için değil çok utandım o yüzden.
- +1 yıl
Gitti mi diye sordum rl
Soran+1 yılHayır çok da hatırlamıyorum zaten
- +1 yıl
Konuşmayı düşünüyor musun tekrar
Soran+1 yılAynı ortamda çalışıyoruz mecburen konuşuyoruz
- +1 yıl
Hm bence devamı gelir gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılTadini cikarin
08 Yorumla
Soran+1 yılEvli adamla mı?
- +1 yıl
Bundan daha zevkli birsey yok Şu an ikinizi icinde, benim de basima gelmisti ve hala unutamiyorum o zamanlari 😅
Soran+1 yılSen evli misin?
- +1 yıl
Hayir, birlikte oldugum kisi evliydi
Soran+1 yılİşte o yüzden bu kadar rahat yazmışsın. Ben bir kadınım bağlanırım o yüzden zevkini filan çıkaramam. Üzülen ben olurum. Erkekler kadınlar kadar bağlanmıyor tabi
- +1 yıl
Aldatmanin getirdigi heyecan ve adrenalinden zevk almiyor musun?
Soran+1 yılİyi de o eşini aldatıyor. Ben bu durumda ne oluyorum. Ayrıca kadınlar çabuk bağlanır, beklentiye girerler. Evli adamdan ne beklentim olabilir. Ancak kendimi üzmek olur bu.
- +1 yıl
Sadece bi zevk suanda
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnut gitsin …
01 Yorumla
Soran+1 yılUnuturum da arkadaşlık ilişkimiz mecburen devam ediyor, nasıl davranacağım bilemiyorum. Çok güvendiğim biriydi. Hayal kırıklığı yaşıyorum.
+1 yılNiye özür dilesin
06 Yorumla- +1 yıl
Olmuşa çare yok
Soran+1 yılÇünkü yakın arkadaşımdı ve çok güvendiğim birisiydi. Asla bana yakınlaşacağını düşünmezdim. Sarhoş olmamdan faydalandı. Bu nedenden özür dilemeli, arkadaşlığımızı ihanet etti ve karısına da.
- +1 yıl
Bence sen büyük bir yalancısın
Soran+1 yılBen mi?
- +1 yıl
Evet sen, insan sarhoş olunca beyin ve verdiği kararlar değişmez, suçu arkadaşına yıkıyorsun
- +1 yıl
Ceza kanununda alkol ceza indirimi sağlamaz
+1 yılZevk aldın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, çok hatırlamıyorum bile.
- +1 yıl
O , zaman yazık olmuş sana
O neden özür dilesin? Beraber zevk aldınız
021 Yorumla
Soran+1 yılBen sarhoş olmasaydım asla böyle bir şey yaşanmazdı.
Soran+1 yılTamam, peki bu durum ile ilgili hiç konuşulmaması normal mi sence
Soran+1 yılAçıkçası ben utancımdan bir şey diyemedim, o da demedi. Ve hala da demiyor. Ben uzak durmaya çalışıyorum. Mesafe koyacağım.
Soran+1 yılBen de onu anlayamıyorum işte, bir kelime bile olsa bir şey demez mi insan. Ve sen de erkeksin bunu önceden düşünmüş müdür? Yakın arkadaştık sonuçta. Öyle ise bundan sonra erkeklerle arkadaş olma konusunda dikkat edecem. Çok güvendiğim biriydi ya. O bana çok dokunuyor.
Soran+1 yılEvet, çok yakındık. Ben biraz kardeşim gibi görüyordum ve çok da güvenirdim. Evli olması da daha rahat hissetmemi sağlıyordu. Aslında daha önceden de bana bir kez dokunmuştu.
Soran+1 yılBacağıma dokunmuştu.
Soran+1 yılYa o zmn da yanlış anladım galiba dedim, çünkü en küçük bir ihtimal bile vermiyordum. Bir şey demedim, diyemedim.
Soran+1 yılEvet. Ve bir araya gelmek durumunda kalıyoruz.
Soran+1 yılBen özellikle hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum. Ama rahat değilim eski gibi. O da normal davranıyor. Garip bir durumun içindeyim.
Soran+1 yılEpey oldu hala konuşmadı. Zannetmem artık.
+1 yılne için özür dileyecek pardon :))
05 Yorumla- +1 yıl
?
Soran+1 yılÇünkü benim sarhoş olmamdan faydalandı, aksi halde asla böyle bir şey yaşanmazdı.
- +1 yıl
sanmam ama bunu değelendirmek lazım bence
Soran+1 yılNe sanmam, ben sarhoş olmasaydım bana yakınlaşmaya cesaret edemezdi. Ve nasıl evli iken yakın arkadaşı ile birlikte olmayı düşünebiliyor aklım almıyor
- +1 yıl
İşte gel konuşalım bunu
Onu halen istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Aklımdan bu şekilde bir yakınlaşma geçmiyordu hiç.
+1 yılevli adamla olmaz ama
02 Yorumla
Soran+1 yılBende istemiyordum evli biri ile birlikte olmak. Sarhoş olmuştum. O yakınlaştı.
- +1 yıl
bir daha olmasın dicem ama korkarım olacak yapacak bir şey yok
+1 yılIyi yaptin her kiza nasip olmuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. sev say
01 YorumlaEvli bide sen nasıl bi bakış var cano
00 Yorumla
+1 yıldelilik fantezisi
00 YorumlaO gecede kalmış yaşanmış bitmiş
00 Yorumla
+1 yılanlatayım da burdan olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİğrençsiniz la
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılTrol soruya gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire miydin
00 Yorumla
+1 yılboş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılBen boşvermek istiyorum, ama aynı ortamda bulunmak durumunda kalıyoruz, ve bana samimi, sıcak davranıyor. Açıkçası bu durum beni korkutuyor.
- +1 yıl
Sen konuş
nasıldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonusss
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar