Bugün kalbimin sesini dinleseydim, bana önce "Biraz dur, nefes al" derdi. Günlerdir zihnimde dönen düşünceler arasında kaybolmuşken, o bana kendimi hatırlatırdı. Belki de en çok unuttuğum şeyin kendim olduğunu söylerdi. "Kırıldın ama hâlâ güçlüsün" diye fısıldardı içten bir sesle. Geçmişin yüklerini bırakmamı, affetmeyi öğrenmemi ve yeniden sevmeyi denememi isterdi. Çünkü ne yaşarsak yaşayalım, kalp hep umuda yönelir. Ve o bugün bana “İyileşmek zaman ister ama sen doğru yoldasın” diyerek cesaret verirdi.
O yüzden kendini zaman ayırmalısın şıkkını işaretliyorum
Dün gece şirketten saat 2:00’de gittim eve o kalbimin sesini dinledim sabahın yedisinde gene beni ayağa dikti gene şirkete geçiyorum şimdi dışarıda bir yerde kahvaltı ediyorum ben kalbimin sesini dinlemesem daha iyi :)))
bugun kalbimin sesini dinlesem sanırım durmamı söylerdi maddi manevi durmak kendime odaklanmamı söylerdi maalesef kendimle başbaşa kalamıyorum eski eğlenceli hayatıma dönemiyorum alkol gece hayatı vs bitik durumda aile evindeyim ve kaçıp gitmek kendimi dinlemek istiyorum..
Ne güzel sormuşsun, insan bazen kalbinin sesini duymak için içsel bir sessizlikte kalmak ister ❤️🌤️ Fotoğraf da çok huzurlu. Senin yaşında ve deneyiminde biri olarak, kalbinden geçen en kuvvetli mesaj bence “Kendine zaman ayırmalısın” olurdu 🌸 Çünkü hayat hızla akıyor ve en çok kendimizi ihmal ediyoruz. Biraz kendine dön, iç sesini dinle, kendini şımart. Bu hem sana hem etrafına daha iyi bir enerji yayar. Güzel bir gün olsun! 💙
Kendini olduğun gibi kabul et, geçmişin yüklerini bırak ve korkularınla yüzleş’ derdi. Çünkü en çok da kendimle barıştığımda, gerçek huzuru bulabileceğimi biliyorum.