Evli çiftler kavga edince ve bir gün boyunca küstüler nasıl barışıyorlar kim ilk adımı atar

Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evli çiftler kavga edince ve bir gün boyunca küstüler nasıl barışıyorlar kim ilk adımı atar

Genelde bekar olanlara ne zaman evleniyorsun evlenenlere ne zaman çocuk yapacaksın çocuğu olanlara ikinciyi Ne zaman yapacaksın ikincisi olanları okula ne zaman başlayacak yani ailede sorular bitmez
Evet yaaa hiç sormayın.
İnsanların soruları hiç bitmez.
Her kes kendi işine baksa ne güzel olur oysa.
İnsanların ağızı torba değil ki kapatasin 😂😂 kendi hayatına bakın daha güzel güzel anları biz yaratırız
Herkes kendi işine baksa, kendi problemleri ile uğraşsa, kimse birbirine karışmasa aslında çok güzel olur. Ama nedense herkes birbirinin işine burnunu sokmaya bayılıyor
Evet kaostan besleniyor insanlar nedense
Ben hiçbir zaman kimsenin işine karışmadım, kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmedi. Ama nedense insanlar hadsizce benim işlerime burnunu soktu, benim özel hayatıma karıştı, eleştirilere maruz kaldım. Bu acaba neyle alakalı? Cehaletten kaynaklı mı? Çünkü işi, gücü, hayatta iyi yerlere gelen insanlarda da var böyle şeyler
Konuşuyoruz öyle. Konusu açıldı diye söyledim.
Eşimin kalbini kırıcaksam dışarı çıkarım gezerim hava alırım. Eğer suçluysa eşim eve gelmiyebilirim o gece opsiyonları olan biriyim kendi yerim var zor durumlar da shalterım. Mesele karşı taraf illa kendine mecburum sanmasın dönüp dolaşıp kükçü dükkanı meselesi...
Evli çiftler kusse bile konuşmak zorunda çünkü mecburiyetler var 😅
😂😂😂
yorumları okurken şok geçirdim jdjsjsjwn
🤣🤣
Yamaal, ailede en çok merak edilen şeyler bence genelde iletişim ve samimiyetle ilgili oluyor 💭💕 Kavga edip küs kaldıktan sonra barışma kısmı da çok önemli. Kim ilk adımı atar dersen, bu tamamen çifte bağlı aslında ama çoğu zaman biz kadınlar biraz daha duygusal ve barışçıl olabiliyoruz 😉 Benim tecrübelerime göre de genelde kadınlar ilk adımı atıyor ve yumuşatıyor ortamı, empati kurmak burada çok işe yarıyor. İçinde sevgi olduktan sonra, ilk adımı atan aslında kazanan oluyor bence! O yüzden oyumu Kadın olarak kullanıyorum 💃✨ Sevgiyle çözülmeyecek hiçbir şey yok, yeter ki birbirinizi dinleyin!
Cevap
16Cevap
Kavga yatakta son bulur derler gadası
merak ettiğim bir şey yok
Ben küsmem. Açık ve netim. O an bir şey demem ikimizde öfkeliysek. Sonra konuşurum odadan çıkarım. Çünkü öfke anında söylenen bir söz kırıcı olabilir. Bunun yerine sakinken sorunu dile getirip çözüm bulmak daha iyidir. Küsme davranisı 1-3 bilemedin 5 yaş için uygundur. Çünkü kendini nasıl ifade edeceğini bilemez bu yaşta bir bebe
Genelde kadınlar adım atar.
Çünkü kadınlar daha duygusaldır.
Ama ben ilk kedimi açmam muhtemelen. Çünkü biriyle aram bozulduğu zaman ben nedense soğuyorum, bir daha eskisi gibi olamıyorum. Böyle olunca da ne olursa olsun bitiriyorum. Evlilik biraz farklı. Evlenmek için aşırı derecede çok sevmem gerekiyor. Onunla beraber zaman geçirmekten keyif almam gerekiyor. Öyle olursa muhtemelen ilk adımı atarım.
Barışmak önemli olan kimin aldığı önemli değil. Bizde eşim bana bulaşmadan duramaz. Kavga etsekte gelir bulaşır.
her zaman erkek adım atmalıdır
çünkü erkek kadını mutlu etmekle görevlidir
gönül almayı bilmek gereklidir
ama en önemlisi gönül kırmamaktır ki gönül almaya gerek kalmasın
çünkü kırılan kalp eskisi gibi olmayabilir
Genellikle ilk adımı atan kadın olur, erkek fark etmez çünkü küstüklerini anlamamıştır bile :D
Onun dengesi sağlanır hep tek taraflı olursa ilişki yürümez
hic merak etmiyom da bu uyumsuz ciftler birbirini nasil buluyo anlamiyorum
Babam annemi tavlamayı nasıl başardı en muamma soru
Suçlu olan taraf, geneldede erkekler suçlu zaten🙂
😅😅😂
Kanka görücü usulü evlenecegin için sana farketmiyor
Bir şekişde barışılıyor
Genellikle kadınlar atıyor bence..
Kadının ilk adım atmasına çok rastlamadım.
Anlaşamazlarsa bana gelirler öğrenirim
Yatakta barışırlar🫢😂
Merak ettiğim bir şey yok
Genelde ilk adımı ben atıyorum
Erkek atar genelde
erkek atıyordur ilk adımı
Erkek atar genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?