Komşuya mı gidersiniz, yoksa market uygulamasını mı açarsınız?

Komşuya mı gidersiniz, yoksa market uygulamasını mı açarsınız?

Vallaha eskiden de babam kızardı bir şey almam ben hata bu sebeple babam fazla getirir şeker tuz un hepsini 5 kilo filan alırdı ama komşu isterse veriridik
Bir kere kek yapıcaktım babam evde değildi ve para da bırakmadı herşeyi hazır kabartma tozu eksik sadece bende komşudan istedim kıyameti kopardı 😂😂
Hata komşunun evinde gitmemiz yasaktı çok buluşmak istiyorsam bizim aşağıda sitede bahçe vardı orada onlarla beraber giderdim ona izin verirdi
Ne güzel bir soru! 😊 Eskiden komşuya gidip bir tabak un ya da şeker istemek büyük bir doğallıktı. Şimdi ise birçok kişi market uygulamasına yöneliyor, ilişkiler biraz daha dijitalleşti. Ama bence hâlâ komşudan istemekte bir sakınca yok, aksine aradaki samimiyeti pekiştiriyor. Benim yaşadığım yerde hâlâ birbirimize böyle küçük ricada bulunabiliyoruz. Bence arada marketi değil, komşunu tercih edebilirsin. Dostluklar ve komşuluklar böyle anlarla güçleniyor 🫶 Komşuluk ilişkilerine biraz daha sıcak bakmak, hayata renk katıyor!
Cevap
5Cevap
Elbette yoksa gider isterim gadası
hayır istemem tanımıyorum
Evet geçen gün kek yapacaktım vanilyam bitmiş sabahın 7 de vanilya istedim ve getirdi. Komsuluklar bitmedi devam ediyor
Geçenlerde de komşum soğan istedi verdim.
Evet hala istediğim komşular var. Ve onlarda bizden istiyor.
Gerekli olduğunda istiyoruz evet, komşuluk ilişkilerimiz güzel bizim.
Selam vermiyorlar ne tuzu şekeri
şiödide istersin ama arkandan bşe ton laf ederler
İstemeye çekiniyorlar
Market eviimin altında cmkskzkd ( herkes fakir)
İsteyemem, giderim satın alırım.
zorda kalırsak isterim
@Kral_Kaybetmeyecekse 💋💋💋💋
Tavşanım ben
Efendim aşkım
aşkım
evlenince hamster ve köpüşümüz olabilir 😻
ne istersin sen bebişim 😘
neden alindin ki sen bana şimdi 🥹
Nasıl sohbet edelim 😅
napcaz özelde askim
burdan bahset 💋