Eşim başka bir kız için ağlamış. Nasıl bir intikam alabilirim?

Görücü usulü evlendik. 18 yıldır evliyiz. 2 çocuğumuz var. Bir süredir şüpheleniyordum. Eve geç geliyordu, telefonla aradığımda mesgul çalıyordu. Geçen gün parmak izini okutup telefonuna baktım. Mesajlarda birisi dikkatimi çekti. Bir kısmı silinmişti ama o günküler duruyordu. Ertesi gün bir arkadaşıyla da konuştum. Eşim genç bir kızla tanışmış 1 ay önce. Kızın evinin önünde buluşmuşlar, onun için ağlamış. Hayatımın tam ortasına oku attın, sensiz yaşayamam, gecem gündüzüm sen oldun falan demiş. Hiç böyle aşık olmadım demiş. Kız başka bir ülkeye taşınacakmış. Kız ona o zaman benimle gel yeni bir hayat kuralım demiş, eşim peşinden gitmeyi bile düşünmüş. Kayınvalidem onda bir tuhaflık olduğunu fark edince ona kızdan bahsetmiş. Geçen de alkol içerken kıza resim atıp tehditler etmiş. Beni bitirdin Allah da seni bitirsin falan demiş. Aralarında ne yaşandı bilmiyorum. Kızın kıyafetine falan sinirlenmiş sanırım. O gün hem durup dururken benimle tartışmıştı hem de biriyle kavga edip elini yaralamıştı, sonrasında da o mesajları gördüm. Arkadaşına da o kız hakkında "onun için ölürüm de öldürürüm de" demiş. Ondan bahsederken gözleri doluyormuş. Ama onunla gitmekten de vazgeçmiş. Kayınvalidem ona "çocuklarını düşün, sen gidersen hepsi bir yere dağılır, benim de ölümü görürsün" demiş. Eşim de gitmeyeceğini söylemiş aralarının bozulduğu zamanlar. O kızla ilgili onunla bir hayat kuramasam da onu hep seveceğim falan diyormuş. Unutamıyorum diye mesajlar atmış. Şarkıları göndermiş. Geçen günde ofiste alkol şişeleri ve efkarlı şarkılar açıldığını gördüm. Bir de mesajda o kız "istesem eşine ulaşırım" demiş. Ama bu eşimin hoşuna gitmiş, "bu kadar çok mu seviyorsun beni" falan demiş. Bana hiç ayrılık konusu falan açmadı, ayrılmaya da niyeti yok gibi. Ama kız gittikten sonra ne olur bilmiyorum. Aklı hep başka bir yerde sanki. Ne yapayım bilmiyorum. O kızı bulup hesap sormak, intikam almak istiyorum.

Eşim başka bir kız için ağlamış. Nasıl bir intikam alabilirim?