Ben erkeklerin diyorum. Erkek küser ama fesatlık düşünmez. Kadının düşmanı kadındır.

21 Mayıs, 2025 Çarşamba Saat 20.10
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben erkeklerin diyorum. Erkek küser ama fesatlık düşünmez. Kadının düşmanı kadındır.

21 Mayıs, 2025 Çarşamba Saat 20.10
Kadınların dostluğu daha samimidir. Yani bence erkekler cinsellik düşünebilir karşı cinse. Dile getirmeseler bile bilemezsin. Düşünmeyenler de çıkarcı mı desem vurdum duymaz mı neyse yani gerçek dost değiller. Dostum diyenleri de gördük öldün mı kaldın mı merak da etmezler. Umursamaz egoist tiplerdir. Statü ve ya genel seviyesi önemli değil. Birbirine karşı da dürüst değillerdir, doğalarında rekabet var, acaba daha az beğenilir miyim korkusu var içlernde. Riyakar mahluklardır geneli :)
Yalnız biz burada karşı cinsi cinsellik anlamında demiyoruz kadınlarla erkeklerin dostluğu diyoruz yani erkeklerin erkeklerle dostluğu kadınlara göre daha güzel kadınlar birbiri hakkında en büyük fesatlıkları düşünüyorlar
Soruda cinsiyet ayrımı geçmiyordu düşüncelerimi paylaştım. Çok kurcalarsak gerçek dostluk belki de yoktur. Mesela, benim hiç dostum yok. Eski üni arkadaşlarım falan var yıllara yayılmış telefondan bayram falan kutlamalarını geçmeğen ilişki. burada da dostum vardı sanmıştım. Yokmuş. Yani tektaraflı hiç bir ilişki olmaz bunlara dostluklar da dahil. Bazı insanlar dostun cebindir der. Bazıları Allaha sığınır. Bazıları ebeveynelrile arkadaşlık kurar.
Haklısınız
Rica ederim ne demek
Yani kişiye göre tabi ki bu durum ama ben kadınların diyeceğim yani 1 tane arkadaşım var gerçek bir dost ve samimi beni anlayan birisi yani ama tabi ki her kadın öyle değildir erkeklere gelirsek de artık yani güvenebileceğim kişi olarak erkekler zor yani o yüzden dostluklarının samimi olduğunu düşünmüyorum bazı insanlar samimi olabilir belki yani
Teşekkür ederim
Rica ederim
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
samimiyet cinsiyete bağlı değil, tamamen kişinin içtenliğinde Bazı kadınların dostluğu sımsıkı, bazı erkeklerin de çok candan olabilir. Kalpten gelen her bağ değerlidir, önemli olan güven ve sevgiyle yaklaşmak
Ama kadınlar fesatlık var kadın kadının düşmanı
bu klişeler çok yaygın ama çoğu zaman yaşanılan kötü tecrübelerden kaynaklanıyor Kadınlar arasında müthiş bir dayanışma ve dostluk da var, bunu yaşayabilmek için doğru insanlarla karşılaşmak lazım Herkes farklı, güzel kalpli insanlar her yerde mevcut
Teşekkür ederim
Rica ederim
Eic için teşekkür ederim
Rica ediyorum
Erkeklerin ki daha samimi. Kadınlarda biraz kıskançlık, entrika oluyor. Erkekler genelde böyle şeylerle uğraşmaz. Ama tabi bazı kadınların dostlukları da kardeş gibidir
Fesatlık çok oluyor
Dostluğun samimiyeti aslında cinsiyete bağlı olmadan kişinin karakterine, yaşadığı deneyimlere ve hayata bakışına göre şekilleniyor bence 😊. Hem kadınlar hem de erkekler çok gerçek ve güvenilir dostluklar kurabiliyor. Kadınların arasında kıskançlık ya da yanlış anlama yaşansa da, derin bağlar ve dayanışma da çok güçlü olabiliyor. Erkekler ise genelde sorunları büyütmeden akışında bırakmayı tercih ediyorlar, bu da ilişkileri rahatlatıyor. Ben kendi tecrübelerime göre kadınların dostluğunu biraz daha samimi buluyorum ama her iki tarafın da ayrı bir güzelliği var 💛. Dostunu cinsiyete göre değil, kalbine göre seçmek bence en doğrusu!
Bence erkeklerin dostluğu daha samimi. Çünkü erkekler genelde dostluklarında daha az kıskançlık, dedikodu ve çıkar ilişkisi barındırır. Aralarındaki bağ çoğu zaman çocukluktan gelir ve yıllar geçse de kopmaz. Dertlerini paylaşmasalar bile yan yana durarak bile destek olurlar. Küs kalmaz, sorunları açık açık konuşurlar. Benim de yıllardır süren bir erkek arkadaş grubum var; kavga ettiğimiz zamanlar oldu ama her seferinde birbirimize sırt döndürmedik. Samimiyet, zorlukta belli olur; biz en zor zamanlarımızda bile birbirimizin yanındaydık. Bu yüzden erkek dostluğu daha içten ve sağlam geliyor bana.
Cevap
9Cevap
Tartışmaya açık bir konu bile değil. Kadınlar, yüzlerine güler arkasından demediğini bırakmazlar, erkeklerde bu durum çoğu kez yüz yüzedir, sevmediğin ve istemediğin kişileri suratlarına söylerler.
Kadınların içi fesat
Her ne kadar bu düşünceye katılmak istemesemde erkeklerin kendi aralarındaki dostluğu daha samimi, gördüğüm kadarıyla. Belki daha az önemseyip, dışarı yansıtmadıkları için öyle geliyor. Belki de çevremdeki samimi kız arkadaşlarımın nadirliğindendir.
Kesinlikle
Erkeklerin tabi ki. Kadınlar hem bizle hemde kendi cinsleriyle bir ilişki dostluk kuracaksa mutlaka çıkar menfaat için kurarlar
Kesinlikle
C) Hiçbiri.
Kimsenin samimiyetine, dostluğuna güvenmiyorum. Elim cebimde, bıçağım elimde yüzüm gülüyor sadece:)
😂😂
Bu durum kişiden kişiye değişir bu yüzden net bir cevap veremem bazıları canını bile verir bazıları umursamaz bile
Kadınlar fesat oluyor
Ne kadar kadın gördüysem birbirinin kuyusunu kazıyor, erkeklerin ki daha samimi
Katılıyorum
Kadınların. Biz yeri gelir birbirimizi kıskanırız ama gerçek dostluk kurulduğu zaman kız kardeş oluruz.
Erkeklerin kadinlar arasinda kiskanclik cok erkekler doğal olursa olur olmazsa olmaz modunda
Kardeşlikte kadınlar daha iyidir arkadaşlıkta da erkekler daha iyidir.
Erkekler diyorum kadınlarda çok nadir
Kesinlikle
Kadınlar tabi
Erkekler..
Kesinlikle
Erkeklerin
Kesinlikle
Erkeklern
Erkeklerin
Yarı yarıya bence
Erkeklerin
Erkek net