MERAK ETTİM SORDUM BE
BANA ÖNERİ DERS VERMEYİN
FİKRİNİZİ SÖYLEYİN YETER
bu çok zor bir durum. Mutluluk arıyorsun ama evleniyorsun zerresi yok mesela
NE YAPARDINIZ?
Sağlıklı bir şekilde konuşup düzeltemiyorsak kiverdiğin örnekte bu pek mümkün değil gibi o zaman ayrılmak en doğrusu ama medenice ayrılamayacağın biriyse evliysen zaman durum daha çetrefilli bir hal alıyor gibi
Ben sana hitaben cevap vermemiştim genel evliysen derken evli olan insanlara ithafen
Açıkçası böyle bir durumda kendimi çok yalnız ve çaresiz hissederdim 💔. Öncelikle bu duyguları bastırmak yerine eşimle samimi bir şekilde konuşmayı denerdim. Çünkü iletişim olmadan hiçbir sorun çözülemez. Beraber nelerin eksik olduğunu sakince tartışmak ve birlikte yeni yollar aramak gerekiyor. Evlilikte mutluluk tek taraflı olmuyor, iki kişinin de emek vermesi şart. Belki de bir çift terapistine başvurmak ikinize de çok iyi gelebilir. Unutma, kendini mutsuz hissettiğinde bunu değiştirmek senin elinde 💪. Martı gibi özgürlüğünü hatırla ve hayatı akışına bırak 🌊.
Cevap
17Cevap
Ben o yüzden evleneceğim kişinin ilk önce bana iyi bir arkadaş olmasını isterim
Ayrılırım. Konuşup durumuma çözüm bulamiyorsam , ayrilirim
Boşanırım ne yapayım.. Oiyorsq olmuyordur boşa zaman harcamaya gerek yok :))
ne mesela, konuşarak çözülemeyecek şeyler mi?
ne kadar evlisiniz ve çocuk var mı :D bunları söylersen daha net bir tespit yapabilrim
ne dengesiz birisin ya sen hahahahha hayali şeylerle prim kasıyorsun burada
Aklından zorun var galiba
Ben evliyim mutsuzum dedim mi
Soru bu
Konuşurum anlatırım bir iki üç derken boşanırım
Nabıyım evlendik bir kere karım der barıma basarım artık yine de onla ömrümü tamamlardım
Aaa değişik bir bakış açısı
Ben böyle düşünüyorum satış koymazdım belki mutlu olmazdık ama hayatı beraber omuzlardık
Senin gibi motorlara binmezdim mesela 😏
Zihniyetine sokayım. Sen de erkek misin aamk salağı!
Her kadına motor gözüyle bakanın kuş kadat aklı yoktur KODUMUN ERKEĞİ
Boşar yenisine bakarım
Yine düşürücü bir soru
Yapacak bir şey yok sorun etmem
Bu yüzden evliliğim bitti
Yaa. Mesela en şikayetçi olduğun şey neydi
O evlilik yoktur
O evlilik sürmez
Ayran yaparım
Boşanırım
Boşanırdım
Sen ne yprsn aldatrmsn