Yaptığım şey saçma mı?

küçükken tacize uğradım tek bi kişi tarafından değil başkaları da vardı , sadece birini hatırlıyorum annesi eski komşumuz bi kaç sene önce evlerine gittim gözlerimin içine baktı hatırlıyor muyum diye ama hatırladığımı anladı. şimdi birine söylesem bişey değişmez babam arkamı kollamaz , annem susturur , geçti o işler neyse ben uzun süre bi erkeğin neden küçük bi çocuğu taciz ettiğini düşündüm diğer erkekleri de öyle sandım. evet biliyorum , gerçekten seven erkekler vardır ama inanamıyorum. belki yaptığım ayıp ya da haksızlık olacak ama bu olaylardan sonra bi erkeğin gerçekten sevdiğine , bana zarar vermeyeceğine inanamıyorum. erkekler gözümde duygusuz , istediğini alınca işini bitiren varlıklar , hiç de değişmediler aklımda. ama bunları unutup biriyle konuşmak istiyorum , yapamıyorum. bazen kuzenlerim arkadaşlarım çok kızıyor biri olsun diye ama yaşadıklarımdan kimsenin haberi yok , ayarlamaya çalışan da oluyor , çok utanıyorum çok korkuyorum yine aynısı olacak diye. atlatmak istiyorum ama bazen de böyle iyiyim dediğim oluyor , kafam çok karışık ne yaptığımı bilmiyorum çok düşünmüyorum oldu bitti bu saatten sonra ne yapsam boşa o ana müdahale edemem diye. sanki hayatım bi okyanus bende tam ortasında ne yapacağımı bilmeyen bi balık.
Yaptığım şey saçma mı?